Αυτό το hair look που αγαπούν οι γαλλίδες είναι η νέα τάση

Αυτό το hair look που αγαπούν οι γαλλίδες είναι η νέα τάση

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είμαστε σίγουρες πως το καλοκαίρι που πέρασε το top knot δηλαδή τα μαλλιά μαζεμένα ψηλά σε κουλουράκι ήταν το αγαπημένο σας χτένισμα. Και η αλήθεια είναι πως το hair look που μας πρότειναν τα ''it'' girls της μόδας ως τάση όχι μόνο μας έβγαλε από την δύσκολη θέση ακόμα και κατά τις βραδινές μας εξόδους αλλά αναδείκνυε και το στυλ μας.

Αυτό το hair look που αγαπούν οι γαλλίδες είναι η νέα τάση-1

Για το Φθινόπωρο ωστόσο η πρόταση αλλάζει και παρόλο που εξακολουθεί να περιστρέφεται γύρω από το σινιόν, μοιάζει εντελώς διαφορετικό. Καταρχήν να πούμε ότι συγκεκριμένο look είναι ένα από τα αγαπημένα των νεαρών παριζιάνων και σε ό,τι δείχνουν την προτίμησή τους οι γαλλίδες γνωρίζουμε πως έχει να κάνει με ανεπιτήδευτη κομψότητα.

Το top knot λοιπόν ή αλλιώς το ψηλό σινιόν της μπαλαρίνας, χαμηλώνει, χαλαρώνει και μετατρέπεται στο ''banana bun'' που αναμένεται να γίνει το δημοφιλές χτένισμα του Φθινοπώρου μιας και όπως διαπιστώσαμε έρχεται πρώτο στις αναζητήσεις του Pinterest.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή