ΝΔ: «Τραυματισμένη» από την ψηφοφορία για την ταυτότητα φύλου η κυβέρνηση

ΝΔ: «Τραυματισμένη» από την ψηφοφορία για την ταυτότητα φύλου η κυβέρνηση

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η κυβέρνηση βγαίνει τραυματισμένη από αυτή την ψηφοφορία, καθώς οι απόψεις της έρχονται σε αντίθεση με την μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας», αναφέρουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή για το νομοσχέδιο σχετικά με την ταυτότητα φύλου.

«Το νομοσχέδιο πέρασε με λιγότερες από 151 ψήφους και δείχνει ότι η πλειοψηφία μιας κυβέρνησης σε αποδρομή έχει ήδη αποκτήσει ρωγμές και αυτό που την κρατάει ακόμα ενωμένη είναι ο τυχωδιοκτισμός», προσθέτουν οι ίδιες πηγές και καταλήγουν:

«Η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε μια δίκαιη, φιλελεύθερη, σωστή και ισορροπημένη θέση.  Αναγνώρισε εμπράκτως την ανάγκη θεσμικού εκσυγχρονισμού, θέτοντας κάποιες εύλογες προϋποθέσεις (αλλαγή φύλου μόνο μια φορά, μόνο από ενήλικα – και όχι από 15χρονα – και μη έγγαμα άτομα και κατόπιν βεβαίωσης για ενσυνείδητη διόρθωση του υπεύθυνου του Ειδικού Ιατρείου του Αιγινήτειου Νοσοκομείου) οι οποίες έχουν την αποδοχή της πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή