11ο ετήσιο ενημερωτικό Συνέδριο Σκελετικής Υγείας – Ενεργοποιήσου, ενημερώσου, πρόλαβε

11ο ετήσιο ενημερωτικό Συνέδριο Σκελετικής Υγείας – Ενεργοποιήσου, ενημερώσου, πρόλαβε

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά, το 11ο ετήσιο ενημερωτικό Συνέδριο Σκελετικής Υγείας, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο συνέδριο προληπτικής ιατρικής, το οποίο πραγματοποιείται μια φορά τον χρόνο ανοιχτό για το κοινό, όπου παρουσιάζονται οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την σκελετική υγεία.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθούν πληθώρα εξετάσεων από ιατρούς – εθελοντές, όπως: έλεγχος οστικής πυκνότητας, πελματογράφημα, triplex φλεβών κάτω άκρων, εξέταση θυρεοειδούς, σπιρομέτρηση, τεστ ξηροφθαλμίας, βυθοσκόπηση, έλεγχος αρτηριακής πίεσης, τονομέτρηση, μέτρηση γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης, ψυχολογικά τεστ κ.α.

Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες από εξειδικευμένους επιστήμονες γύρω από την οστεοπόρωση, την αρθρίτιδα, τη διατροφή, την ψυχολογία, τις πρώτες βοήθειες, την ινομυαλγία, τον θυρεοειδή κ.α.

Η δράση πραγματοποιείται κάθε χρόνο με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Οστεοπόρωσης και αποτελεί την απαρχή μιας σειράς εκδηλώσεων για τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

Η είσοδος για τα μέλη του Συλλόγου είναι δωρεάν. Συμβολική τιμή εισόδου: 5€/άτομο, 3€/φοιτητές. Τα έσοδα του Συλλόγου θα διατεθούν για την κινητή μονάδα «Πεταλούδα», η οποία επισκέπτεται όλη την Ελλάδα και προσφέρει δωρεάν εξετάσεις.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή