Victoria’s Secret x Balmain! Πόσο έτοιμες είστε για το πιο ”καυτό” σόου;

Victoria’s Secret x Balmain! Πόσο έτοιμες είστε για το πιο ”καυτό” σόου;

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είστε έτοιμες για την πιο ''καυτή'' συνεργασία της χρονιάς; Λες και τα σόου της Victoria's Secret δεν ήταν αρκετά σέξι, ο οίκος εσωρούχων αποφάσισε για την επόμενη συλλογή του να συνεργαστεί με έναν από τους μεγαλύτερους γαλλικούς οίκους, που έχει πολλές φορές ''ανεβάσει τη θερμοκρασία'' στο catwalk.

Μιλάμε φυσικά για τον Balmain! Ναι, καλά καταλάβατε, το show στην Σαγκάη θα είναι κάτι περισσότερο από ''hot ticket'' αυτή τη σεζόν, όμως τα νέα δεν μένουν εκεί. Η συλλογή που θα προκύψει από αυτή τη συνεργασία θα είναι και διαθέσιμη στα καταστήματα και online από τις 29 Νοεμβρίου!

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που τα Victoria's Secret συνεργάζονται με ένα οίκο αυτού του επιπέδου, ενώ  ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Balmain, Olivier Rousteing, έχει δείξει αρκετές φορές στο παρελθόν τη στήριξή του στο brand ως καλεσμένος στα φαντασμαγορικά σόου του, ενώ πολλούς από τους ''Αγγέλους'' έχουν περπατήσει και στο δικό του catwalk.

Τα Victoria's Secret έκαναν γνωστή την συνεργασία στο Instagram δημοσιεύουντας μια φωτογραφία:

Victoria’s Secret x Balmain! Πόσο έτοιμες είστε για το πιο ”καυτό” σόου;-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή