Στη διάθεση του κόσμου τα οικονομικά στοιχεία του ΠΑΟ

Στη διάθεση του κόσμου τα οικονομικά στοιχεία του ΠΑΟ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ πιο καθαρή εικόνα για τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ θα έχουν από σήμερα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Oπως είχε δεσμευτεί στη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής, το Δ.Σ. της ΠΑΕ έκανε πράξη το αίτημα για δημοσιοποίηση των οικονομικών στοιχείων της ομάδας και σε συνάντηση που είχαν χθες το απόγευμα στελέχη της διοίκησης με αντιπροσωπεία της Θύρας 13, της παρέδωσαν αναλυτικό φάκελο για τις υποχρεώσεις που βαραίνουν τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Αντίστοιχη κίνηση αναμένεται να γίνει στη διάρκεια της σημερινής ημέρας με αποδέκτες όλους τους φιλάθλους. Η ΠΑΕ θα δημοσιοποιήσει όλα τα οικονομικά στοιχεία ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για την υπάρχουσα κατάσταση, αλλά και το τι χρέος παρέλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος πριν από πέντε χρόνια, όταν αποφάσισε να πάρει στα χέρια του την «καυτή πατάτα».

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα μπορέσουν έτσι να εκτιμήσουν καλύτερα το μέγεθος του προβλήματος και να καθορίσουν τη στάση τους όταν απευθυνθεί προς αυτούς η ομάδα και τους ζητήσει τη βοήθειά τους, με όποιον τρόπο αποφασιστεί. Οι κινήσεις αυτές δεν ικανοποιούν τους παλαίμαχους παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι, δρώντας ως αντιπολίτευση, επανήλθαν με νέα ανακοίνωσή τους για να κατηγορήσουν ξανά τη διοίκηση για επικοινωνιακά τεχνάσματα και κωλυσιεργία, επιμένοντας ότι το πλάνο της μετακόμισης στο ΟΑΚΑ, ειδικά για δύο προσεχή ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, είναι το πιο πρόσφορο για να στηρίξει οικονομικά την ομάδα. Οι παλαίμαχοι επιμένουν ότι πρέπει να μην προχωρήσει η διοίκηση σε πώληση βασικών παικτών και να αναζητήσει άλλους πόρους χρηματοδότησης.

Η τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα θα είναι μια τονωτική ένεση για τα ταμεία της ΠΑΕ. Το τυπικό μέρος της υπόθεσης αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα και την επόμενη εβδομάδα θα καταβληθεί από τους Πορτογάλους ένα μεγάλο μέρος της μεταγραφής, δίνοντας στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να διαθέσει αυτό το ποσό για να κλείσει μερικές από τις άμεσες εκκρεμότητες. Βαθιά ανάσα για τους «πράσινους» ήταν και η συμβιβαστική λύση που βρέθηκε με τον Ταυλαρίδη, ο οποίος σε μια ένδειξη καλής πρόθεσης συμφώνησε να αναβληθεί η συζήτηση της προσφυγής του. Οι λεπτομέρειες της εξωδικαστικής συμφωνίας θα ολοκληρωθούν μέσα στην εβδομάδα. Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η υπόθεση Τελάντερ, καθώς ο Δανός εμφανίστηκε διαλλακτικός στην πρόταση για νέο διακανονισμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή