Νέες μάχες για το γήπεδο ετοιμάζεται να δώσει η ΑΕΚ

Νέες μάχες για το γήπεδο ετοιμάζεται να δώσει η ΑΕΚ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρά το γεγονός πως η πρώτη φάση των εργασιών στο οικόπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι σε πλήρη εξέλιξη, ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας προσπαθεί να βάλει νέα εμπόδια στην κατασκευή του γηπέδου της Ενωσης. Μέσω φυλλαδίων που μοιράστηκαν χθες έξω από το δημαρχείο, πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη συνεδρίαση για τη γνωμοδότηση του δήμου αναφορικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ), η δημοτική αρχή ουσιαστικά γνωστοποίησε πως θα τοποθετηθεί αρνητικά. Αιτία, το γεγονός ότι σύμφωνα με τη δημοτική αρχή η υπογειοποίηση θα δημιουργήσει πρόβλημα στην καθημερινότητα των πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας.

Παράλληλα, στις 18 Οκτωβρίου, η ΑΕΚ θα πρέπει να παραστεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου θα εκδικαστεί η προσφυγή κατά της υπογειοποίησης, που είναι ουσιαστικά προαπαιτούμενη για την κατασκευή του συνολικού έργου.

Οι άνθρωποι της Ενωσης και της «Δικέφαλος 1924» θεωρούν πως δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα εμπόδιο στην ολοκλήρωση των έργων, τονίζοντας πως «έχουμε δώσει διαρκή αγώνα νομιμότητας. Εχουμε ήδη δικαιωθεί από την Ολομέλεια του ΣτΕ. Η ΑΕΚ δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια, αλλά θα αντιδράσει απέναντι σε όλα αυτά. Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και μια γροθιά για το μεγάλο μας όνειρο κόντρα στον ανελέητο πόλεμο που εξακολουθούμε να δεχόμαστε».

• Κανονικά προπονήθηκε χθες ο Κλωναρίδης, ενώ μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Λόπες. Οι Μάνταλος, Μπακασέτας, Ανέστης, Χριστοδουλόπουλος, Γαλανόπουλος, Τρίστασον έκαναν αποθεραπεία και οι Γιακουμάκης, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς και Κονέ ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Οι Βράνιες και Γιόχανσον αναμένονται σήμερα στα Σπάτα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή