Συνεργασία με ελληνικές εταιρείες αναζητεί η GiFi

Συνεργασία με ελληνικές εταιρείες αναζητεί η GiFi

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεργασία με ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις και Ελληνες παραγωγούς αναζητεί η γαλλική λιανεμπορική αλυσίδα GiFi, η οποία θεωρείται η μεγαλύτερη στη Γαλλία στην κατηγορία του φθηνού οικιακού εξοπλισμού με 444 καταστήματα. Οπως έγινε γνωστό από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), εκπρόσωπος της γαλλικής αλυσίδας επικοινώνησε με το γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της πρεσβείας της Ελλάδας στο Παρίσι προκειμένου να εκδηλώσει το ενδιαφέρον για συνεργασία της επιχείρησης με ελληνικές εταιρείες. Μάλιστα, εκπρόσωπος της γαλλικής αλυσίδας πρόκειται να επισκεφθεί την Ελλάδα εντός του 2017, προκειμένου να πραγματοποιήσει στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις.

Το ενδιαφέρον κάθε άλλο παρά… φιλολογικό φαίνεται να είναι, καθώς οι ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να διερευνήσουν τη συνεργασία με την GiFi καλούνται να αποστείλουν έως τις 18 Οκτωβρίου 2017 προς το γραφείο ΟΕΥ στο Παρίσι πληροφορίες για τον κύκλο εργασιών τους, τον αριθμό εργαζομένων και τις χώρες προορισμού εξαγωγών. Οι κατηγορίες στις οποίες αναζητείται συνεργασία είναι οι εξής: παιχνίδια, χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, έπιπλα κήπου, είδη κάμπινγκ, υφάσματα για το σπίτι – λευκά είδη, διακόσμηση σπιτιού, έπιπλα, φωτισμός, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, εργαλεία, εξοπλισμός κουζίνας, μαγειρικά σκεύη, πλαστικά είδη και είδη μιας χρήσης, συσκευασίες τροφίμων, τρόφιμα, χαρτικά – γραφική ύλη – είδη γραφείου, είδη τεχνολογίας, υπόδηση, ένδυση (κάλτσες, εσώρουχα, μαγιό), αθλητικά είδη, είδη αποθήκευσης, είδη προσωπικής υγιεινής, είδη φαρμακείου, είδη για κατοικίδια, καθαριστικά, αξεσουάρ αυτοκινήτου/ποδηλάτου, ηλεκτρικές συσκευές.

Η GiFi διαθέτει 427 καταστήματα στη Γαλλία, 2 στο Βέλγιο, 1 στην Ισπανία, 2 στην Ακτή Ελεφαντοστού και 12 στις γαλλικές υπερπόντιες κτήσεις. To 2016 η αλυσίδα πραγματοποίησε πωλήσεις 1,2 δισ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή