Νέο «άνοιγμα» Ν. Παππά στις κεντροαριστερές δυνάμεις

Νέο «άνοιγμα» Ν. Παππά στις κεντροαριστερές δυνάμεις

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Για εμάς, η διαρκής διεύρυνση του τόξου των δυνάμεων που θα στηρίξουν το πρόγραμμα της δίκαιης ανάπτυξης, ένα πλέγμα προοδευτικών και αριστερών πολιτικών, είναι θεμιτός, αυτονόητος και διαρκής στόχος» δηλώνει με άρθρο του στην Αυγή, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, κάνοντας ένα σαφές άνοιγμα στις δυνάμεις της κεντροαριστεράς.

Αφού αναφέρεται στον λάθος δρόμο που ακολουθεί Ευρώπη και αναφέρει πως οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δικαιώθηκαν ο κ. Παππάς υπογραμμίζει την ανάγκη να δώσουν οι προοδευτικές και αριστερές δυνάμεις στην Ευρώπη αγώνα ενάντια στην άνοδο των εθνικισμών και την ασυδοσία του νεοφιλελευθερισμού.

Μεταφέροντας το παράδειγμα εντός των τειχών ο υπουργός αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί τη νίκη στις επόμενες εκλογές «για να παγιωθεί η επιστροφή στην ανάπτυξη με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης» κάτι που απαιτεί προοδευτικές αλλαγές στο κράτος και τους θεσμούς που κατανέμουν κόμματα, πολιτικούς και πολίτες στη μία ή την άλλη πλευρά.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή