ΝΔ: «Α. Τσίπρας, ο πρωθυπουργός των φόρων»

ΝΔ: «Α. Τσίπρας, ο πρωθυπουργός των φόρων»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το αποτέλεσμα της αδιέξοδης πολιτικής του είναι τα ληξιπρόθεσμα χρέη των πολιτών προς την Εφορία να αγγίζουν πλέον τα 100 δις ευρώ» τονίζει σε ανακοίνωση του ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος σχολιάζοντας τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ιδιωτών προς το Δημόσιο και συμπληρώνουν πως «ο μόνος που δεν αντιλαμβάνεται ότι η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών έχει εξαντληθεί, είναι ο κ. Τσίπρας, ο πρωθυπουργός των φόρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Το αποτέλεσμα της αδιέξοδης πολιτικής του είναι τα ληξιπρόθεσμα χρέη των πολιτών προς την Εφορία να αγγίζουν πλέον τα 100 δις ευρώ.

Μόνο τον Αύγουστο, προστέθηκαν 1 δις ευρώ νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές  από καθαρές φορολογικές υποχρεώσεις. Φόρους που οι πολίτες δεν κατάφεραν να πληρώσουν, παρά το γεγονός ότι δεν είχε ξεκινήσει ακόμα η αποπληρωμή του εφετινού ΕΝΦΙΑ.

Απέναντι σε αυτήν την πολιτική, η πρακτική της Κυβέρνησης είναι οι κατασχέσεις, “σκουπίζοντας” ό,τι έχει απομείνει, μέχρι να εξαντληθεί και αυτή η πηγή. Κατασχέσεις που έχουν ήδη επιβληθεί σε 971.508 πολίτες, ενώ επιπλέον 681.000 πολίτες μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με αυτές το επόμενο διάστημα.

Η χώρα και οι πολίτες βρίσκονται σε αδιέξοδο»

Η λύση αυτού του αδιεξόδου απαιτεί πολιτική αλλαγή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή