Η Blue, η Yuki και ο Milou

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραλήπτες της πρόσκλησης της TOMS Greece για την κεφάτη φωτογράφιση ήταν η Blue, η Yuki και ο Milou, μεταξύ άλλων χαριτωμένων τετράποδων. Αφορμή η φετινή Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στις 4 Οκτωβρίου και κεντρική ιδέα ότι περισσότερη φροντίδα και αγάπη στο σπίτι οδηγούν σε λιγότερα αδέσποτα στον δρόμο. 

Η Blue, η Yuki και ο Milou πόζαραν μόνοι, χωρίς τους «γονείς» τους, Αντίνοο Αλμπάνη, Άλεξ Κάβδα και Βίκυ Καγιά αντίστοιχα, δίνοντας το έναυσμα για έναν διαγωνισμό που εξελίχθηκε στον ψηφιακό χώρο του Instagram. Το αποτέλεσμα ήταν ένα κύμα 1.500 αναρτήσεων με στιγμιότυπα από την τρυφερή καθημερινότητα με τα αγαπημένα κατοικίδια. Πρωταγωνιστές στο #GiveLoveTOMSGreece ήταν οι σκύλοι, χωρίς να λείπουν βεβαίως και οι γάτες, ενώ εμφανίσεις έκαναν επίσης άλογα, χελωνάκια και κουνέλια. 

Δέκα ήταν οι νικητές του διαγωνισμού, που κέρδισαν δώρα για τους ίδιους αλλά και τα κατοικίδιά τους, ενώ οι νικητές με σκύλο μπήκαν σε κλήρωση για φιλοζωικά, φυσικά, έπαθλα, όπως δωρεάν εκπαίδευση αλλά και διαμονή σε χώρο φιλοξενίας μικρών ζώων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή