Flashback στη 13η Οκτωβρίου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 13η Οκτωβρίου-1

Στρατιώτες του ιρανικού στρατού, ντυμένοι ως Πέρσες πολεμιστές του μακρινού παρελθόντος, παρελαύνουν μπροστά από μέλη της βασιλικής οικογένειας και της πολιτικής εξουσίας της χώρας, κατά τη διάρκεια εθνικής εορτής για τα 2.500 χρόνια από την ίδρυση της Περσικής Αυτοκρατορίας, στην Τεχεράνη, το 1971. (AP Photo)

Flashback στη 13η Οκτωβρίου-2

Ο αστέρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Πελέ, υπογράφει το τελευταίο του συμβόλαιο  με την ποδοσφαιρική ομάδα της Σάντος, στο  Σάνος της Βραζιλίας,δίνοντας τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του από την ενεργό δράση, το 1972. (AP Photo)

Flashback στη 13η Οκτωβρίου-3

Μασκοφόροι ακτιβιστές της Χαμάς καίνε μια σημαία του Ισραήλ, κατά τη διάρκεια πανηγυρικής συγκέντρωσης για την απελευθέρωση του ηγέτη της οργάνωσης Αχμέντ Γιασίν από ισραηλινή φυλακή, το 1997. (AP Photo/Rick Bowmer)

Flashback στη 13η Οκτωβρίου-4

Δύο κάτοικοι της Τουλούζ ζωγραφίζουν σε έναν τοίχο τη μυστηριώδη φιγούρα που ισχυρίζονται ότι είδαν να βγαίνει από ένα σφαιρικό αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, το οποίο πιστεύουν ότι είδαν να προσγειώνεται στην περιοχή τους, το 1954. Σύμφωνα με τις περιγραφές τους, ο περίεργος αυτός επισκέπτης φορούσε μια στολή παρόμοια με αυτή που φορούν οι δύτες, είχε πελώρια μάτια και μεγάλο κεφάλι. (AP Photo/YAN)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή