Στρατιώτες του ιρανικού στρατού, ντυμένοι ως Πέρσες πολεμιστές του μακρινού παρελθόντος, παρελαύνουν μπροστά από μέλη της βασιλικής οικογένειας και της πολιτικής εξουσίας της χώρας, κατά τη διάρκεια εθνικής εορτής για τα 2.500 χρόνια από την ίδρυση της Περσικής Αυτοκρατορίας, στην Τεχεράνη, το 1971. (AP Photo)

Ο αστέρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Πελέ, υπογράφει το τελευταίο του συμβόλαιο  με την ποδοσφαιρική ομάδα της Σάντος, στο  Σάνος της Βραζιλίας,δίνοντας τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του από την ενεργό δράση, το 1972. (AP Photo)

Μασκοφόροι ακτιβιστές της Χαμάς καίνε μια σημαία του Ισραήλ, κατά τη διάρκεια πανηγυρικής συγκέντρωσης για την απελευθέρωση του ηγέτη της οργάνωσης Αχμέντ Γιασίν από ισραηλινή φυλακή, το 1997. (AP Photo/Rick Bowmer)

Δύο κάτοικοι της Τουλούζ ζωγραφίζουν σε έναν τοίχο τη μυστηριώδη φιγούρα που ισχυρίζονται ότι είδαν να βγαίνει από ένα σφαιρικό αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, το οποίο πιστεύουν ότι είδαν να προσγειώνεται στην περιοχή τους, το 1954. Σύμφωνα με τις περιγραφές τους, ο περίεργος αυτός επισκέπτης φορούσε μια στολή παρόμοια με αυτή που φορούν οι δύτες, είχε πελώρια μάτια και μεγάλο κεφάλι. (AP Photo/YAN)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ