Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου οι αναρτήσεις των δασικών χαρτών

Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου οι αναρτήσεις των δασικών χαρτών

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος αναρτήσεων δασικών χαρτών. Οι πρώτες περιοχές που θα αναρτηθούν είναι η Πέλλα (το σύνολο του νομού) και η Καβάλα. Οι υπόλοιπες περιοχές –συνολικά αντιστοιχούν στο 17% της χώρας– θα αναρτηθούν σταδιακά έως το τέλος Δεκεμβρίου.

Χθες, όπως αναμενόταν, ο υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελος υπέγραψε την απόφαση με την οποία καθορίζονται οι 22 Διευθύνσεις Δασών στις οποίες θα γίνει ανάρτηση δασικών χαρτών μέσα στο επόμενο δίμηνο. Σε αυτές περιλαμβάνονται τελικά και η Ανατολική και Δυτική Αττική, παρά τις ενστάσεις των υπηρεσιών σχετικά με την ανάγκη επικαιροποίησης των χαρτών. Οι δασικοί χάρτες που θα αναρτηθούν αφορούν τις περιοχές Δροσιάς, Μαραθώνα, Πεντέλης, Νέας Πεντέλης, Κηφισιάς, Φυλής, Βαρνάβα, Γραμματικού, Καπανδριτίου στην Ανατολική Αττική και Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων, Αιγάλεω, Ασπροπύργου, Ιλίου, Καματερού, Μάνδρας, Περιστερίου, Πετρουπόλεως και Χαϊδαρίου στη Δυτική Αττική.

Να σημειωθεί ότι στην Πέλλα και την Καβάλα, με τις οποίες ξεκινούν οι νέες αναρτήσεις, η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων (αιτήσεων εξαγοράς κ.λπ.) ξεκινά στις 7 Νοεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή