ΑΤΖΕΝΤΑ

Ηλεκτρικός ήχος και παράδοση

Η Παυλίνα Βουλγαράκη για τέσσερις παραστάσεις με τραγούδια από την προσωπική, και όχι μόνον, δισκογραφία της.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Τη δεύτερη από μια σειρά τεσσάρων παραστάσεων δίνει σήμερα το βράδυ η Παυλίνα Βουλγαράκη στον Σταυρό του Νότου Club. Ταλαντούχα δημιουργός, τραγουδάει, γράφει μουσική και στίχους, η Παυλίνα Βουλγαράκη παρουσιάζει τραγούδια από την πρώτη δισκογραφική δουλειά της, καθώς και αγαπημένες συνθέσεις άλλων καλλιτεχνών. Επίσης για πρώτη φορά συστήνει στο κοινό τις νέες ιστορίες της, όπως αυτές έγιναν τραγούδια στη δεύτερη προσωπική δουλειά της με τίτλο «Μωβ Καληνύχτες».

Τραγούδια που μπλέκουν τα στοιχεία της παράδοσης με τον ηλεκτρικό ήχο. Μελωδίες ποτισμένες με ένταση και πάθος και στίχους γεμάτους ενέργεια, άλλοτε θυμωμένους, άλλοτε λυρικούς και γεμάτους αγάπη, όπως ακριβώς και η ίδια η ζωή. «Γράφω τραγούδια για να μην ξεχνάω να θυμάμαι», λέει η δημιουργός και παίρνει τη θέση της στη σκηνή, ανάμεσα στους μουσικούς και όχι μπροστά τους. Μαζί της, οι Κωστής Βήχος, Μιχάλης Βρέττας, Γιώργος Κουρέλης, Γιώργος Καρδιανός και Αλέξης Σταυρόπουλος. O Σταυρός του Νότου, έχοντας κλείσει τα 20 χρόνια του και συνεχίζοντας για τρίτη δεκαετία μια σπουδαία μουσική πορεία, φιλοξενεί και φέτος καλλιτέχνες που έχουν τιμήσει τις τρεις σκηνές με την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και νέους.

​​Σταυρός του Νότου Club, Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος. Οι επόμενες παραστάσεις της Παυλίνας Βουλγαράκη έχουν προγραμματιστεί για τις 20 και 27/10.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ