Τrend alert: Χτενίστε τα μαλλιά προς τα πίσω

Τrend alert: Χτενίστε τα μαλλιά προς τα πίσω

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα χτενισμένα προς τα πίσω μαλλιά είναι μια μεγάλη τάση για τον φετινό χειμώνα και σίγουρα μία από τις αγαπημένες μου. Είναι σχεδόν απίθανο να μη δείξει κάποιος κομψός με ένα τέτοιο look, ενώ ακόμη και στις πιο μοντέρνες εκδοχές του, όπως τις είδαμε στις πασαρέλες του φετινού χειμώνα, δείχνει διαχρονικό.

Οι παραλλαγές είναι αρκετές, όμως το θέμα πάντα το ίδιο: Να είναι το πρόσωπο καθαρό από μαλλιά, είτε αυτά είναι χτενισμένα sleek με χωρίστρα στη μέση και πίσω από τα αυτιά, είτε οι ρίζες είναι ανασηκωμένες, με όγκο και τα μαλλιά βουρτσισμένα και στερεωμένα (με αρκετό προϊόν, η αλήθεια είναι) προς τα πάνω και πίσω.

Προτιμάτε το ανάλαφρο, ανεπιτήδευτο hairstyle του Michael Kors ή το μίνιμαλ, sporty chic χτένισμα που έδειξε η Sportmax; Αλλά και αν η περίσταση είναι βραδινή, μια glossy εκδοχή, όπως αυτή στον Giambattista Valli θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη χωρίς αμφιβολία. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή