Προβληματισμός στην ΑΕΚ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δυσκολία των εκτός έδρας αγώνων για την ΑΕΚ, σε συνδυασμό με την επιθετική δυστοκία, «γκρέμισε» την Ενωση από την κορυφή της βαθμολογίας και το 1-1 σίγουρα δεν ικανοποιεί κανέναν στην ομάδα. Το νωχελικό ξεκίνημα των πρώτων 20 λεπτών έδωσε τη θέση του σε έναν επιθετικό μονόλογο της ομάδας, αλλά το γκολ της νίκης δεν ήρθε ποτέ. Μάλιστα η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 89ο λεπτό με τον Βράνιες, ενώ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους από όμορφο απευθείας φάουλ του Μπρίτο.

Για την ΑΕΚ που αγωνίστηκε για περίπου 35 λεπτά εναντίον 10 ποδοσφαιριστών και για περίπου 20΄ εναντίον 9, είναι αναμφίβολη η πικρία για τη νίκη που δεν ήρθε. Ωστόσο, χρόνος για στενοχώρια δεν υπάρχει, δεδομένου ότι την Πέμπτη η Ενωση επιστρέφει στο Γιουρόπα Λιγκ, αντιμετωπίζοντας την πανίσχυρη Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

Η απόδοση του Σέρχιο Αραούχο δημιουργεί προβληματισμό καθώς ο Αργεντινός επιθετικός είναι μακριά από τον καλό του εαυτό χωρίς να δημιουργεί μεγάλους κινδύνους για τις αντίπαλες άμυνες. Ο Αραούχο μοιάζει βαρύς και υποτονικός με «φτηνά» λάθη και χωρίς το ένστικτο του χαρισματικού επιθετικού που είχε εμφανίσει στην περυσινή σεζόν. Στην ΑΕΚ, όμως, υπάρχει αισιοδοξία πως ο 25χρονος φορ θα πιάσει πολύ άμεσα τα περυσινά επίπεδα απόδοσης.

Ως προς τους τραυματίες, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έβγαλε μεγάλο μέρος της χθεσινής προπόνησης και η αντίστροφη μέτρηση για την επανεμφάνισή του έχει ξεκινήσει. Ο Γιώργος Γιακουμάκης θα επιστρέψει στο τέλος του μήνα στις υποχρεώσεις της Ενωσης, ενώ θέμα λίγων ημερών είναι και η ένταξη του Κονέ στις επιλογές του Χιμένεθ. Ο Ούρος Τσόσιτς θα αγωνιστεί εκτός απρόοπτου στον αγώνα της Δευτέρας με τον Ατρόμητο, αλλά δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τη Μίλαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή