«Σιδηρά» πειθαρχία Πασκουάλ στον ΠΑΟ

«Σιδηρά» πειθαρχία Πασκουάλ στον ΠΑΟ

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανόνες αυστηρής αγωνιστικής πειθαρχίας άρχισε να εφαρμόζει ο Τσάβι Πασκουάλ στους παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods, ύστερα από τη συντριβή των 27 πόντων που γνώρισαν οι «πράσινοι» στη Βαρκελώνη για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Σε δύο συνεχόμενες ομιλίες, ο Καταλανός τεχνικός που είναι υπεύθυνος για όλες τις μεταγραφικές επιλογές στη φετινή περίοδο, προειδοποίησε τους παίκτες του ότι σε κάθε επόμενο κρούσμα πνευματικής ανετοιμότητας και μη εφαρμογής των εντολών του, ακόμα και σε ατομικό επίπεδο, θα υπάρχει πρόσθετη προπόνηση, όπως συνέβη το προηγούμενο Σάββατο και ανήμερα τον προχθεσινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Πασκουάλ διευκρίνισε ότι ακόμα και για πειθαρχικά παραπτώματα και προβλήματα εκτός γηπέδου, ο ίδιος θα εξαντλεί όλα τα περιθώρια επίλυσής τους, με αυστηρούς αγωνιστικούς κανόνες και αν δεν έχει την ανάλογη ανταπόκριση και μεταμέλεια, θα παραπέμπει τους παίκτες στη διοίκηση.

Στον Ολυμπιακό, ο Βαγγέλης Μάντζαρης υπέστη κάκωση πρώτου μεταταρσίου στο παιχνίδι με την Κύμη και άρχισε θεραπεία, έχοντας περιορισμένες πιθανότητες για να παίξει κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Επαναξιολόγηση θα γίνει από το ιατρικό επιτελείο στους Σπανούλη και Ρόμπερτς.

Ωρα Αρη και ΑΕΚ

Δύσκολη αποστολή στη Γερμανία και στην Ιταλία θα έχουν σήμερα ο Αρης και η ΑΕΚ, αντίστοιχα, για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και ενώ οι δύο ομάδες είχαν διαφορετική αφετηρία στη διοργάνωση, καθώς οι Θεσσαλονικείς νίκησαν τη Ζιελόνα Γκόρα και η «Ενωση» ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από την Εστουντιάντες. Ο Αρης θα αντιμετωπίσει τη Νίμπουργκ (19.30), η οποία ηττήθηκε στην έδρα της από τη Ναντέρ και η ΑΕΚ θα δοκιμαστεί στην έδρα της Βενέτσια (21.30) που έχει στο δυναμικό της, τον Μάικ Μπράμος και επικράτησε της Μπάνβιτ και πάλι εντός έδρας.

• Η πρώτη απομάκρυνση προπονητή στη δεύτερη αγωνιστική της Α1 κατηγορίας έγινε στον Πανιώνιο, με τον Γιώργο Καλαφατάκη να κρίνεται υπεύθυνος για τη νέα ήττα των «κυανέρυθρων» από τον Κολοσσό (70-90) και τον Βαγγέλη Ζιάγκο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία. Παράλληλα, ο Γάλλος πλέι μέικερ (23 χρ., 1.95) αντικατέστησε τον Αμερικανό Εϊβρι Χολμς. Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής: Tρίκαλα – Λαύριο 91-79, Προμηθέας – ΓΣΛ Φάρος 91-80, Ρέθυμνο – Κόροιβος 95-90, Αρης – ΑΕΚ 64-62, Κύμη – Ολυμπιακός 56-85, ΠΑΟ – ΠΑΟΚ 89-74.

• Τη δυσάρεσκειά του για την απόρριψη της Ευρωλίγκας στην πρόταση της FIBA, ώστε να βρισκόταν ικανοποιητική λύση στη διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, εξέφρασε για δεύτερη φορά ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, υποστηρίζοντας ότι «το ευρωπαϊκό μπάσκετ χωρίς τις εθνικές ομάδες θα πάει πίσω. Είναι πολύ μεγάλο λάθος από την Ευρωλίγκα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή