Σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρεάλ – Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι – Νάπολι είναι οι αγώνες που τραβούν τα ευρωπαϊκά βλέμματα απόψε στην επιστροφή του Τσάμπιονς Λιγκ στη δράση με την τρίτη αγωνιστική των ομίλων. Ωστόσο, το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη «μάχη» του ΑΠΟΕΛ με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο απέναντι στην Ντόρτμουντ, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να είναι το κεντρικό πρόσωπο πριν από τον αγώνα στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, που αποβλήθηκε στην ήττα-σοκ της Ντόρτμουντ από τη Λειψία, ξαναπαίζει στο ίδιο γήπεδο μετά 10 μέρες από τη νίκη της Ελλάδας επί της Κύπρου και δήλωσε ότι «είναι μια ωραία έδρα, αλλά εμείς θέλουμε να κερδίσουμε». Εδειξε τον σεβασμό της ομάδας του για τον ΑΠΟΕΛ λέγοντας «είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, ξέρουμε τι έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, αλλά αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια», είπε αναφερόμενος και στον αγώνα στη Βεστφαλία σε 15 μέρες.

Στο Μπερναμπέου πάλι, κεντρικό πρόσωπο αναμένεται να είναι όχι οι Γκάρεθ Μπέιλ και Λούκα Μόντριτς, πρώην της Τότεναμ, αλλά ο νυν επιθετικός των «Σπιρουνιών» Χάρι Κέιν, με τον προπονητή του, Μαουρίσιο Ποκετίνο, να χαρακτηρίζει «πολύ, πολύ φυσικό» το μεταγραφικό ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Αγγλο επιθετικό.

Στο δε Μάντσεστερ θα χρειαστεί μια ιταλική άμυνα, αυτή της Νάπολι απόψε, για να φανεί αν είναι όντως ασταμάτητη αυτή η τρομερή επιθετική γραμμή της Σίτι.

• Ο Τύπος στη Σκωτία καλεί την ομοσπονδία να ζητήσει από τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να αναλάβει την εθνική Σκωτίας.

• Τραγική κατάληξη είχε η σύγκρουση τερματοφύλακα με συμπαίκτη του αμυντικό στην πρώτη κατηγορία της Ινδονησίας, αφού ο 38χρονος γκολκίπερ Τσοϊρούλ Χούντα εξέπνευσε από γονατιά στο στήθος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή