Flashback στη 19η Οκτωβρίου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 19η Οκτωβρίου-1

Μία ομάδα κτηνιάτρων και επιστημόνων προσπαθεί να σκεφτεί έναν τρόπο διαφυγής για τις τρεις γκρι φάλαινες που έχουν εγκλωβιστεί στις παγωμένες θάλασσες του Αρκτικού Ωκεανού, στο Μπάροου της Αλάσκας, το 1988. (AP Laserphoto/Jack Smith) 

Flashback στη 19η Οκτωβρίου-2

Ο έκπτωτος πρόεδρος του Ιράκ, Σαντάμ Χουσεΐν, συνομιλεί με τους δικηγόρους του κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης του, στην Πράσινη Ζώνη της Βαγδάτης, το 2005. Ο Σαντάμ κατηγορείται για τη μαζική εκτέλεση σχεδόν 150 ατόμων σε ένα σιιτικό χωριό, βόρεια της Βαγδάτης, ως αντίποινα για μία απόπειρα κατά της ζωής του, το 1982. (AP Photo/Ben Curtis)

Flashback στη 19η Οκτωβρίου-3

Η αίσθηση της οικογενειακής στέγης και θαλπωρής παραμένει ζωντανή στα αυτοσχέδια καταφύγια που διαμένουν οι Λονδρέζοι κατά τη διάρκεια των γερμανικών βομβαρδισμών της βρετανικής πρωτεύουσας, το 1940. (AP Photo)

Flashback στη 19η Οκτωβρίου-4

Ένας σμηνίτης της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Βρετανίας με εμφανείς καλλιτεχνικές ανησυχίες και έντονο ταλέντο στη ζωγραφική έδωσε στα μαχητικά αεροπλάνα της RAF μία έντονα τρομαχτική και απειλητική όψη, το 1941. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή