Μία ομάδα κτηνιάτρων και επιστημόνων προσπαθεί να σκεφτεί έναν τρόπο διαφυγής για τις τρεις γκρι φάλαινες που έχουν εγκλωβιστεί στις παγωμένες θάλασσες του Αρκτικού Ωκεανού, στο Μπάροου της Αλάσκας, το 1988. (AP Laserphoto/Jack Smith) 

Ο έκπτωτος πρόεδρος του Ιράκ, Σαντάμ Χουσεΐν, συνομιλεί με τους δικηγόρους του κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης του, στην Πράσινη Ζώνη της Βαγδάτης, το 2005. Ο Σαντάμ κατηγορείται για τη μαζική εκτέλεση σχεδόν 150 ατόμων σε ένα σιιτικό χωριό, βόρεια της Βαγδάτης, ως αντίποινα για μία απόπειρα κατά της ζωής του, το 1982. (AP Photo/Ben Curtis)

Η αίσθηση της οικογενειακής στέγης και θαλπωρής παραμένει ζωντανή στα αυτοσχέδια καταφύγια που διαμένουν οι Λονδρέζοι κατά τη διάρκεια των γερμανικών βομβαρδισμών της βρετανικής πρωτεύουσας, το 1940. (AP Photo)

Ένας σμηνίτης της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Βρετανίας με εμφανείς καλλιτεχνικές ανησυχίες και έντονο ταλέντο στη ζωγραφική έδωσε στα μαχητικά αεροπλάνα της RAF μία έντονα τρομαχτική και απειλητική όψη, το 1941. (AP Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ