Το μεταρρυθμιστικό σχέδιο Μητσοτάκη σε γεύμα εργασίας με Ευρωπαίους επιτρόπους

Το μεταρρυθμιστικό σχέδιο Μητσοτάκη σε γεύμα εργασίας με Ευρωπαίους επιτρόπους

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μεταρρυθμιστικό του σχέδιο συζήτησε ο πρόεδρος της Νεας Δημοκρατίας, Κυρίακος Μητσοτάκης με μια σειρά από Ευρωπαίους επιτρόπους σε γεύμα εργασίας που είχε σήμερα στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε «επενδύσεις που θα δημιουργήσουν πολλές και καλύτερες δουλειές», αλλά και στους τρόπους που το Δημόσιο μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματικό, παρουσία των κ.κ. Jyrki Katainen, αντιπροέδρου της Επιτροπής, υπεύθυνου για ζητήματα Εργασίας, Ανάπτυξης, Επενδύσεων και Ανταγωνιστικότητας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, Επιτρόπου Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων, Guenther Oettinger, Επιτρόπου Προϋπολογισμού και Ανθρωπίνων Πόρων, Χρήστου Στυλιανίδη, Επιτρόπου για ζητήματα Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Phil Hogan, επιτρόπου Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, Carlos Moedas, επιτρόπου Έρευνας, Επιστημών και Καινοτομίας και Gabriel Mariya, Επιτρόπου Ψηφιακών Τεχνολογιών.

Σε δηλώσεις του για το επίκεντρο των συνομιλιών ο κ. Μητσοτάκης είπε τα εξής:

«Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με μια σειρά από Ευρωπαίους επιτρόπους το σχέδιό μου για την Ελλάδα του μέλλοντος. Μίλησα για τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η Πατρίδα μας. Και όταν μιλάμε για μεταρρυθμίσεις, μιλάμε πρωτίστως για επενδύσεις που θα δημιουργήσουν πολλές και καλύτερες δουλειές, για τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, για το πως το Δημόσιο θα γίνει πιο αποτελεσματικό προς όφελος των πολιτών. Και σε αυτό το επίπεδο, το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας συμπίπτει με τις προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή