Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για άλλη μία φορά, τα πρακτορεία στοιχημάτων είχαν την απάντηση πριν από τους κριτικούς και τους δημοσιογράφους. Στον Τζορτζ Σάντερς (φωτ.), το φαβορί των χρηστών της ιστοσελίδας Landbrokes, απονεμήθηκε τελικά το φετινό βραβείο Μπούκερ στη διάρκεια επίσημης τελετής στο Λονδίνο. Αποτελούμενο σχεδόν εξ ολοκλήρου από διαλόγους, το πρώτο μυθιστόρημα του Αμερικανού διηγηματογράφου τιτλοφορείται «Λήθη και Λίνκολν» (εκδ. Ικαρος) και βασίζεται σε ένα πραγματικό γεγονός: την επίσκεψη του Λίνκολν στον τάφο του εντεκάχρονου γιου του, στην Ουάσιγκτον, μια νύχτα του 1862.

(…) Μια νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας για τους Queen έδωσε στη δημοσιότητα ο σκηνοθέτης Μπράιαν Σίγνκερ, αποκαλύπτοντας την εκπληκτική ομοιότητα του πρωταγωνιστή Ραμί Μάλεκ με τον φρόντμαν της θρυλικής μπάντας, Φρέντι Μέρκιουρι (φωτ.). Το φιλμ, με τίτλο «Βοhemian Rhapsody», θα κυκλοφορήσει πιθανότατα στο τέλος του 2018.

(…) Την τελευταία συνέντευξη του Τζορτζ Μάικλ (φωτ.) θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν οι φαν του πρόωρα χαμένου τραγουδιστή μέσα στον Νοέμβριο, μετά την απόφαση του Radio 2 του BBC να δώσει στη δημοσιότητα ολόκληρη την ηχογραφημένη συζήτησή του με τη ραδιοφωνική παραγωγό Κίρστι Γιανγκ. Η συνομιλία διεξήχθη σε χαλαρό κλίμα στο σπίτι του Μάικλ τρεις μήνες πριν από τον θάνατό του και κράτησε πάνω από δύο ώρες, καλύπτοντας διάφορα θέματα που τον απασχολούσαν, όπως η δικαστική διαμάχη του με τη Sony.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή