Ευρωλίγκα: Ωρα απαντήσεων στον ΠΑΟ

Ευρωλίγκα: Ωρα απαντήσεων στον ΠΑΟ

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιτακτική είναι η ανάγκη να διορθώσει ο Παναθηναϊκός Superfoods την απογοητευτική εικόνα που παρουσίασε, κυρίως, στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Μπαρτσελόνα για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, υποδεχόμενος την Μπάμπεργκ (21.15) στο ΟΑΚΑ, και όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Τσάβι Πασκουάλ περιμένει από τους «πράσινους» να δείξουν τα θετικά αντανακλαστικά τους.

«Πρέπει να δείξουμε πως όλοι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού είμαστε ενωμένοι. Ολοι οι οπαδοί θα είναι μαζί μας και θα μας υποστηρίξουν. Οπως είδαμε και πέρυσι, όταν είμαστε μαζί μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας», είπε ο Καταλανός τεχνικός και συνέχισε: «Πρέπει και πάλι να παίξουμε με τον σωστό τρόπο. Μέχρι τώρα μόνο σε ένα παιχνίδι δεν το κάναμε. Συνολικά να δείξουμε καλύτεροι σε άμυνα, επίθεση και συγκέντρωση και να είμαστε αποτελεσματικοί. Εχουμε χάσει αρκετές ευκαιρίες στο ανοιχτό γήπεδο αλλά και βολές. Είναι κάτι που συμβαίνει, αλλά είναι κάτι που αλλάζει. Είναι η ώρα να νικήσουμε». Η Μπάμπεργκ έχει αποκτήσει εμπειρία στην Ευρωλίγκα από την τέταρτη συνεχόμενη συμμετοχή της, συνεχίζει με τον Ιταλό Αντρέα Τρινκέρι στον πάγκο της και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων των αντιπάλων της. Ο Νικ Καλάθης θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει γυρίσει «σελίδα» στη συντριβή της Βαρκελώνης. «Τα γκαρντ είναι το κλειδί. Πρέπει να κόψουμε τον ρυθμό των Χάκετ και Ζήση. Κάθε παιχνίδι στην Eυρωλίγκα θα είναι δύσκολο», υποστήριξε ο διεθνής πλέι μέικερ. Στο σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής θα παίξουν: Αρμάνι-Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι-Μπασκόνια.

Νέα ήττα ΠΑΟΚ

Στο σημείο… μηδέν της φετινής περιόδου παρέμεινε ο ΠΑΟΚ με την πέμπτη συνεχόμενη ήττα που γνώρισε σε ισάριθμους αγώνες, καθώς ήταν αξιόμαχος κόντρα στην Γκαζιάντεπ στο κλειστό της Πυλαίας, αλλά η τουρκική ομάδα νίκησε 85-82 στη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το επιθετικό «κρεσέντο» του Αρμαντ και η ευστοχία του Ουάιτ συντέλεσαν στην ανατροπή της εξέλιξης του αγώνα και ενώ ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 65-58 στο 31΄, χωρίς να καταφέρει να διευρύνει τη διαφορά, με εξαίρεση τον Τζόουνς.

ΠΑΟΚ: Ντίλαρντ 15 (2), Κλάσεν 6, Κρουμπάλι 6, Κόνιαρης 2, Καρράς 6, Τσόχλας, Μαργαρίτης 1, Κατσίβελης 6, Τζόουνς 18 (2), Τρις 22 (2).

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ: Αρμαντ 20 (2), Ραντ 17 (1), Ουάιτ 19 (3), Χατσίγιεβα 4, Λάιονς 4, Ουίλιαμς 3, Μπάλαζιτς 13 (2), Ογκούτ 5 (1), Τσίνκο.

• «Καθήκον μας είναι να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και να πιστέψουμε ότι αξίζουμε. Χρειάζεται να κερδίσουμε τη “μάχη” με τον χρόνο και να διορθώσουμε ό,τι είναι απαραίτητο στο ρόστερ μας», ήταν οι προγραμματικές δηλώσεις του νέου τεχνικού του Πανιωνίου, Βαγγέλη Ζιάγκου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή