Ο τραυματισμός που σόκαρε το ΝΒΑ

Ο τραυματισμός που σόκαρε το ΝΒΑ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O σοκαριστικός τραυματισμός του Γκόρντον Χέιγουορντ που θρυμμάτισε τον αστράγαλό του, μόλις στην πρώτη περίοδο του αγώνα των Μπόστον Σέλτικς με τους Καβαλίερς (νίκη των Καβς με 102-99), επισκίασε την πρεμιέρα του ΝΒΑ και προκάλεσε τη συμπαράσταση όλων των φίλων του αμερικανικού μπάσκετ.

Η εκκίνηση της «κέλτικης» καριέρας του Χέιγουορντ διήρκεσε 6 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα, όταν «προσγειώθηκε» στο παρκέ, πατώντας στραβά το αριστερό πόδι του, με αποτέλεσμα να υποστεί εξάρθρωση στον αστράγαλο και κάταγμα κνήμης! Οι εικόνες από το Κλίβελαντ ήταν ανατριχιαστικές, με παίκτες των δύο ομάδων να ξεσπούν σε κλάματα, όταν αντίκρισαν τον σπασμένο αστράγαλο του άτυχου 27χρονου παίκτη, ο οποίος έφυγε από τους Γιούτα Τζάζ και υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο έναντι 128 εκατ. δολ. στη Βοστώνη. Οι συμπαίκτες του σχημάτισαν κύκλο γύρω από τον Χέιγουορντ και άρχισαν να προσεύχονται, ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς επισκέφτηκε τον άτυχο αντίπαλό του στο ιατρείο του γηπέδου, πριν τη διακομιδή του σε νοσοκομείο του Κλίβελαντ για να εγχειριστεί άμεσα.

«Εχω δει πολλούς τραυματισμούς στη ζωή μου, όπως αυτόν του Πολ Τζορτζ, του Σον Λίβινγκστον και του Κέβιν Γουέαρ. Αυτοί είναι τραυματισμοί που δεν περιμένεις να συμβούν και δεν θες να συμβούν, όποιος και αν είναι, όσο ανταγωνιστικός και αν είσαι» δήλωσε ο Λεμπρόν Τζέιμς. Στην έναρξη του ΝΒΑ, οι περυσινοί πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς γνώρισαν την ήττα από τους Χιούστον Ρόκετς (122-121).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή