ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τρέχουμε για καλό σκοπό

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όταν η κοινωνία ενεργοποιείται και τα μέλη της ενώνουν τις δυνάμεις τους, τα αποτελέσματα μπορούν να είναι θεαματικά. Εδώ και χρόνια, τις εθελοντικές δράσεις του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» αγκαλιάζουν με τη συμμετοχή τους οι Έλληνες πολίτες με έναν εντυπωσιακό απολογισμό: 5,4 εκατ. κιλά τρόφιμα και 1,7 εκατ. φαρμακευτικά σκευάσματα έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, τα οποία έχουν προσφερθεί σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού έχει οριστεί για την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στον 5ο Αγώνα Δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε», στη λίμνη του Μαραθώνα. Η ΕΥΔΑΠ παραχώρησε την περιοχή του φράγματος ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό. Αντί χρημάτων, για τη συμμετοχή τους οι δρομείς θα προσφέρουν μέσω της VIVA (www.viva.gr) ένα ποσό που θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων.

H ελάχιστη χρηματική προσφορά είναι τα 5 ευρώ για τις διαδρομές των 5 και 10 χλμ. (με χρονομέτρηση) και τα 3 ευρώ για το δυναμικό βάδην 5 χλμ. (χωρίς χρονομέτρηση).

Δηλώσεις συμμετοχής: agonasdromou.oloimaziboroume.gr και www.viva.gr. Οι εγγραφές λήγουν απόψε (22/10) στις 12 τα μεσάνυχτα. 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ