Η παραγωγή του GoT κατέληξε σ’ αυτή την ακραία λύση για ν’ αποφύγει τα spoilers

Η παραγωγή του GoT κατέληξε σ’ αυτή την ακραία λύση για ν’ αποφύγει τα spoilers

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί το Game of Thrones να είναι μια υπερπαραγωγή με ακριβά γυρίσματα, όμως οι παραγωγοί δεν φαίνεται να βρίσκουν λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα. Μιλάμε φυσικά για τα spoilers που έχουν προκαλέσει ''πονοκέφαλο'' στους υπεύθυνους της σειράς που βάλθηκαν να ψάχνουν τρόπους προκειμένου να τα καταπολεμήσουν πριν ακόμα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του όγδοου και τελευταίου κύκλου.

Η διαρροή επεισοδίων και πληροφοριών τους έχει μάλιστα φέρει σε τέτοια απόγνωση που κατέληξαν σε ένα μάλλον ακραίο μέτρο – θα λένε στους ηθοποιούς τις ατάκες μέσω ακουστικού στο αυτί.

Τον περασμένο μήνα, έγινε γνωστό πως οι ηθοποιοί θα γυρίσουν πολλαπλά φινάλε για το σόου, ώστε να μην αποκαλυφθεί το πραγματικό πριν το τελευταίο επεισόδιο. Νωρίτερα μες στην εβδομάδα, το site Watchers on the Wall ανέφερε πως γύρω από το πλατό έχουν στηθεί σιδερένιοι τοίχοι για να προστατευτούν τα γυρίσματα από περίεργα βλέμματα, ακόμη και drones. Και τώρα ο ηθοποιός Nikolaj Coster-Waldau δηλώνει στην φινλανδική τηλεόραση πως οι πρωταγωνιστές δεν θα λάβουν καν τα σενάρια για την τελευταία σεζόν- αντ' αυτού θα τους λένε τις ατάκες στο αυτί μέσω μικρών ακουστικών.

Στις πρώτες σεζόν, πριν το Game of Thrones γίνει το τηλεοπτικό φαινόμενο που είναι σήμερα, οι ηθοποιοί έπαιρναν το σενάριο γραπτώς. Όσο όμως άρχισε να αυξάνεται το επίπεδο ασφαλείας λόγω διαρροών από τους χάκερς, ακόμη κι αυτό δεν ήταν αρκετό. Οπότε τα ακουστικά για τα αυτιά φάνηκαν στους υπευθύνους μια καλή λύση. Ο Liam Cunningham, που υποδύεται τον Ser Davos Seaworth, δήλωσε σε παλιότερη συνέντευξή του πως έχει έξι σενάρια στον υπολογιστή, «τα οποία δεν μπορώ να ανοίξω λόγω των κωδικών ασφαλείας που έχουν», κάτι που σημαίνει πως μερικοί από τους πρωταγωνιστές θα συνεχίσουν να λαμβάνουν σενάρια, χωρίς ωστόσο να μπορούν κιόλας να τα διαβάσουν.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή