Και κάπως έτσι το velvet σακάκι κατάφερε να μας κλέψει την καρδιά…

Και κάπως έτσι το velvet σακάκι κατάφερε να μας κλέψει την καρδιά…

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aπό ένα βαρύ και vintage ρούχο, το βελούδινο σακάκι έχει αλλάξει χαρακτήρα και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ντουλάπας μας. Η σύγχρονη μόδα του δρόμου εξυμνεί τον αυτοκρατορικό και πλούσιο χαρακτήρα του velvet και το κλασσικό σακάκι είναι το ιδανικό σχέδιο για να το καθιερώσει ως τάση! Πλέον δεν σκεφτόμαστε το βελούδινο σακάκι ως ένα κομμάτι για τις γιορτές ή μια επίσημη περίσταση, αλλά και ως ένα ευκολοφόρετο ρούχο για τη δουλειά μας, τη βόλτα στα μαγαζιά και τις συναντήσεις με φίλες.

Δείτε παρακάτω μερικούς από τους πιο μοντέρνους και επαναστατικούς τρόπους για να "χαρούμε" το απαλό μας blazer:

1,Η ισορροπία του βελούδου με το denim ύφασμα είναι το απόλυτο ζητούμενο ενός καθημερινού συνόλου, καθώς δίνει στο αγαπημένο μας τζιν παντελόνι -ή φούστα- όση λάμψη χρειάζεται για να τραβήξει την προσοχή. Τα λευκά t-shirts και τα εκκεντρικά ψηλοτάκουνα με χοντρό τακούνι είναι ευπρόσδεκτα σε αυτόν τον συνδυασμό, για να χαρίσουν ακόμα περισσότερο στυλ.

Και κάπως έτσι το velvet σακάκι κατάφερε να μας κλέψει την καρδιά…-1

2.Ένα βελούδινο σακάκι πάνω από το λεπτό μας slip dress από σατέν ή δαντέλα είναι μια κίνηση ματ για να πετύχουμε το απόλυτο θηλυκό στυλ. Το blazer μας θα χαρίσει τον απαραίτητο δυναμισμό σε αυτό το λιτό αλλά ρομαντικό φόρεμα, για μια σύγχρονη γυναίκα που ξέρει τι θέλει.

Και κάπως έτσι το velvet σακάκι κατάφερε να μας κλέψει την καρδιά…-2

3.Για να πάμε ένα βήμα παραπέρα τα looks με το βελούδινο σακάκι μας μπορούμε να βάλουμε στο παιχνίδι τα αξεσουάρ. Μια φαρδιά δερμάτινη ζώνη πάνω από το κλειστό μας blazer μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά σε ένα σύνολο που κάνει δήλωση μόδας, ενώ οι λαμπερές καρφίτσες και τα πολύχρωμα pins είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για δώσουμε glam αέρα στο πέτο του σακακιού μας.

Και κάπως έτσι το velvet σακάκι κατάφερε να μας κλέψει την καρδιά…-3

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή