Ο Στ. Θεοδωράκης για το ταξίδι του Αλ.Τσίπρα στις ΗΠΑ

Ο Στ. Θεοδωράκης για το ταξίδι του Αλ.Τσίπρα στις ΗΠΑ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ μίλησε,μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στον Αθήνα 9.84. O Σταύρος Θεοδωράκης, αποτιμώντας την επίσκεψη του πρωθυπουργού υπογράμμισε ότι είναι νωρίς για να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα καθώς η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ελλιπής.

Τόνισε πάντως, ότι «είναι σημαντικό να βλέπουν οι ΗΠΑ θετικά τη χώρα μας καθώς τα δύο στηρίγματά μας είναι η Αμερική και η Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ως προς το αν πρέπει να υπάρξει αύξηση δαπανών για τα εξοπλιστικά, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε ότι: «οι εξοπλισμοί στην Ελλάδα είναι συνδυασμένοι με πολιτική λοβιτούρα».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «βλέπουμε πώς εξελίσσονται και δικαστικά οι υποθέσεις που αφορούν υπουργούς Αμύνης. Αυτό είναι το ένα ζήτημα που μας κάνει επιφυλακτικούς όταν ανοίγουμε το κεφάλαιο "στρατιωτικοί εξοπλισμοί". Υπήρξαν σπατάλες, υπήρξε καταλήστευση του δημόσιου ταμείου στο όνομα των εξοπλισμών για να κερδίζουν κάποιοι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή