Πρόσωπα της Παρασκεύης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα θύματα της σεξουαλικής παρενόχλησης δεν είναι μόνο γυναίκες, ούτε περιορίζονται εντός της κινηματογραφικής βιομηχανίας, τόνισε ο Τομ Τζόουνς (φωτ.) στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξής του στο ραδιόφωνο του BBC. «Ανάλογες καταστάσεις συνέβαιναν ανέκαθεν στον χώρο της μουσικής», δήλωσε ο Βρετανός μουσικός, ενώ παραδέχτηκε ότι στην αρχή της καριέρας του είχε και ο ίδιος έρθει αντιμέτωπος με ανήθικες προτάσεις, που τον έκαναν να αισθανθεί «απαίσια», τελικά όμως βρήκε το θάρρος να απαντήσει «όχι, ευχαριστώ».

(…) Εφυγε προχθές από τη ζωή, μόλις στα 53 του, ένας από τους πιο σημαντικούς Καναδούς ρόκερ, ο Γκορντ Ντάουνι, επικεφαλής του συγκροτήματος από το Οντάριο The Tragically Hip. Ο Ντάουνι, ο οποίος νικήθηκε από τον καρκίνο, υπήρξε συνθέτης, ποιητής, εικαστικός και εμβληματική μορφή της σκηνής της χώρας, παράγοντας μαζί με την μπάντα του 15 μουσικά άλμπουμ, μέσα σε περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας και δημιουργίας. Η τελευταία τους δουλειά μάλιστα, με τίτλο «Introduce Yerself», αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27/10.

(…) Μια κινηματογραφική βιογραφία της σπουδαίας Βίβιαν Λι φαίνεται πως είναι στα σκαριά, με τους παραγωγούς του εξαιρετικού τηλεοπτικού «Feud: Betty and Joan» να την αναλαμβάνουν. Η ταινία θα επικεντρώνεται στο κομμάτι της ζωής της ηθοποιού το οποίο πέρασε με τον σύζυγό της Λόρενς Ολίβιε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή