Αυτή είναι η νέα εκδοχή του off-the-shoulder!

Αυτή είναι η νέα εκδοχή του off-the-shoulder!

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι ίσως η μπλούζα που όλες φορέσαμε αυτό το καλοκαίρι, και φαίνεται πως όχι μόνο κατάφερε να κυριαρχήσει στις τάσεις της σεζόν, αλλά να ανανεωθεί για να κατακτήσει και τα φθινοπωρινά σύνολα.

Αυτή είναι η νέα εκδοχή του off-the-shoulder!-1

Τα off-the-shoulder tops που αποκάλυπταν τους ώμους μας, αλλάζουν από εκεί που αναδείκνυαν και τους δύο ώμους, για τη νέα σεζόν επανεμφανίζονται με ένα μακρύ μανίκι για να μας προστατεύσουν -όσο γίνεται- από το κρύο.

Αυτή είναι η νέα εκδοχή του off-the-shoulder!-2

Τα διάσημα κορίτσια της μόδας έχουν ήδη υποκύψει στο νέο ασύμμετρο σχέδιο που κυκλοφορεί φυσικά στα πιο πλούσια υφάσματα όπως σατέν με σούρες στο μανίκι ή βελούδο σε μορφή κορμάκι και εμείς σας προτείνουμε 3 τρόπους για να τα φορέσετε τώρα!

  • Αντί για το κλασσικό λευκό πουκάμισο προτιμήστε μια λευκή ασύμμετρη μπλούζα με ένα ώμο και συνδυάστε την με το αυστηρό παντελόνι σας για ένα ανανεωμένο businness look. Αν πάλι είστε από τις πιο τολμηρές τότε το καρό θα αναδείξει σίγουρα το στυλ σας.
  • Μην ξεχνάτε ότι τα φουσκωτά μανίκια είναι τάση. Επιλέξτε μια μπλούζα σατέν στην jewel απόχρωση του σμαραγδιού με σουρωμένο μανίκι και δημιουργήστε ένα βραδινό σύνολο με το ψηλόμεσο παντελόνι σας.
  • Τα βελούδινα κορμάκια με ένα ώμο και μακρύ μανίκι ακόμα μια πρόταση για τις βραδινές σας εξόδους και όχι μόνο, αφού μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα καρό παντελόνι για τις πρωϊνές σας εμφανίσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή