Η μίνιμαλ αισθητική της Ορσαλίας Παρθένη ξεχώρισε στο Athens Xclusive Designers Week

Η μίνιμαλ αισθητική της Ορσαλίας Παρθένη ξεχώρισε στο Athens Xclusive Designers Week

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια συλλογή εμπνευσμένη από την Παταγονία του 19ου αιώνα παρουσίασε χθες βράδυ η Ορσαλία Παρθένη στους πιστούς θαυμαστές της, που παρευρέθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο στα πλαίσια του Athens Xclusive Designers Week.

Για το καλοκαίρι του 2018, η Parthenis παρουσιίαζει μια εξωτική, πολεμική ιστορία με το μίνιμαλ ύφος και την αισθητική που πρεσβεύει χρόνια τώρα. Οι πλούσιες υφές των τφασμάτων και οι εξωραϊσμένες φόρμες των ρούχων αποπνέουν ένα όραμα για μια ζωή πιο κοντά στη φύση, μέσα από το πρίσμα του ανθρώπου της τεχνολογίας.

Η μίνιμαλ αισθητική της Ορσαλίας Παρθένη ξεχώρισε στο Athens Xclusive Designers Week-1

Τυπώματα καμουφλάζ με αναφορές από bodyprinting των ιθαγενών της Αργεντινής, ασπρόμαυρα optical ριγέ και περίτεχνες νότες χρυσού γεφυρώνουν τις αντιπαραθέσεις του μυαλού ενός ελεύθερου πνεύματος και γίνονται η ''στολή'' του.

Τα καταπληκτικά βαμβακερά του οίκου Parthenis, σπάνιες προσμίξεις ramie και πολυτελή rayon, συνδυάζονται με ανθεκτικές ποπλίνες, πλεκτά και αδιάβροχα καραβόπανα, ενώ τα χρώματα της σεζόν -λευκό, μαύρο, μπεζ της άμμου και πράσινο χακί- ολοκληρώνουν το καδράρισμα ενός πολεμιστή, που δεν θέλει πια να είναι αόρατος. Διαλέγει να ξεχωρίσει στη ζούγκλα του σύγχρονου κόσμου.

Η μίνιμαλ αισθητική της Ορσαλίας Παρθένη ξεχώρισε στο Athens Xclusive Designers Week-2

Τα σύνολα του οίκου συμπλήρωναν χακί clocs, που είδαμε να επιστρέφουν στα catwalk στις διεθνής εβδομάδες μόδας και η σχεδιάστρια δεν δίστασε να τα παντρέψει με την συλλογή της.

Η μίνιμαλ αισθητική της Ορσαλίας Παρθένη ξεχώρισε στο Athens Xclusive Designers Week-3

Η Ορσαλία Παρθένη στο φινάλε του χθεσινού της σόου στο Ζάππειον.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή