Peugeot 208: Με δώρο ο πλοηγός και η κάμερα οπισθοπορείας

Peugeot 208: Με δώρο ο πλοηγός και η κάμερα οπισθοπορείας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
  • Με το νέο PEUGEOT 208 δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναζήτηση του σημείου προορισμού σας, τις εναλλακτικές διαδρομές ή τον συνολικό χρόνο της διαδρομής σας. Με δώρο το σύστημα πλοήγησης 3D Navigation μπορείτε πάντα να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα τον προορισμό σας! 
  • Στο νέο PEUGEOT 208 η κάμερα οπισθοπορείας κάνει πιο εύκολη από ποτέ την διαδικασία στάθμευσης απεικονίζοντας τον περιβάλλοντα χώρο πίσω από το αυτοκίνητό σας!
  • Με συνέπεια και εμπιστοσύνη στο αγοραστικό της κοινό, η ελληνική αντιπροσωπεία PEUGΕΟΤ προσφέρει για το νέο 208 ένα ασυναγώνιστο πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει 4 χρόνια δωρεάν σέρβις και 4 χρόνια εγγύηση!

Peugeot 208 1.2 110hp Allure 

Το νέο PEUGEOT 208 επιστρέφει με πλουσιότερο εξοπλισμό, ακαταμάχητη τιμή και με τους αποδοτικότερους κινητήρες της αγοράς. Χαρακτηριστικότερος όλων είναι ο τρικύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1.2 PureTech 110 ίππων S&S, ο οποίος έχει βραβευτεί για τρεις διαδοχικές χρονιές ως ο «Κινητήρας της Χρονιάς» στην κατηγορία «1,0-1,4 λίτρων». Η δε έκδοση 1.2 110 Allure (το πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού)  διατίθεται πλέον από την ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot με την ελκυστική τιμή των 15.200 €, αποτελώντας σημείο αναφοράς στην κατηγορία του μοντέλου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή