Επί 5 ώρες κατέθετε ο πατέρας της 32χρονης που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο

Επί 5 ώρες κατέθετε ο πατέρας της 32χρονης που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε ώρες παρέμεινε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε με αγριότητα, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Κώστας Ζέμπερης έφυγε από την πίσω πόρτα του κτιρίου χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ ο δικηγόρος του τόνισε πως ο πελάτης του κατέθεσε ό,τι γνώριζε για τη δολοφονία της κόρης του και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της άτυχης γυναίκας υποστηρίζει ότι πέρασε τυχαία με το ταξί του έξω από το Β΄ Νεκροταφείο την ώρα του φόνου και επιβίβασε στο σημείο εκείνο έναν πελάτη, περίπου 30 ετών, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος και σαν να γνώριζε για τη δολοφονία. Παράλληλα, συγγενείς της άτυχης γυναίκας εκτοξεύουν κατηγορίες κατά του πατέρα της, για τη συμπεριφορά του προς αυτήν.

Η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστική έρευνα στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

«Σε περίπτωση που δεν προκύψει, τελικά, κάτι σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντος της 32χρονης, τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου. Μπορεί κάποιος να παρακολούθησε μέσα στο νεκροταφείο την γυναίκα και μόλις διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κόσμος στο συγκεκριμένο σημείο να της επιτέθηκε», τόνισε νωρίτερα στο ΑΠΕ- ΜΠΕ αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή