Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017. Η Breguet εγκαινιάζει στο Λονδίνο το αποκλειστικό λανσάρισμα του «Classic Tour», μίας συναρπαστικής περιήγησης στον τρόπο ζωής ενός αυθεντικού gentleman. Ύστερα από αυτή την πρώτη παρουσίαση στη βρετανική πρωτεύουσα, το «Classic Tour» θα ταξιδέψει σε αρκετές πόλεις του κόσμου, αναδεικνύοντας τις ιδιαίτερες συνήθειες και τα έθιμα των εκεί gentlemen.

Με το Classic Tour η Breguet συγκεντρώνει επιλεγμένες χειροτεχνικές δεξιότητες και τις συνταιριάζει με κομψά ανδρικά ρολόγια από την εμβληματική της συλλογή Classique. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αποκλειστικό Mark’s Club του Λονδίνου.

Εκεί, τέσσερις διαπρεπείς επαγγελματίες από την περιοχή Mayfair παρουσίασαν την τέχνη τους: ένας φημισμένος ράφτης, ένας υποδηματοποιός που κατασκευάζει χειροποίητα παπούτσια κατά παραγγελία, ένας παραδοσιακός κουρέας και ο ιδιοκτήτης ενός ονομαστού αποστακτηρίου σπάνιων οινοπνευματωδών ποτών μίλησαν ο καθένας για το αντικείμενό του αλλά και για τις αξίες που μοιράζονται με τον οίκο Breguet: τη συνεχή επιδίωξη της αριστείας και τη θέληση να διαιωνίσουν μία σπουδαία τεχνογνωσία, ένα παραδοσιακό savoir-faire.

Η διαχρονική συλλογή Classique αντικατοπτρίζει τις υψηλές τεχνικές προδιαγραφές, την τέχνη της ωρολογοποιίας και τις παραδοσιακές αξίες που πρεσβεύει η Breguet. Τα μοντέλα που την απαρτίζουν είναι ένα μεγαλειώδες απόσταγμα των στοιχείων που κάνουν τον οίκο Breguet να ξεχωρίζει, η έμφυτη φινέτσα των οποίων γοητεύει αβίαστα τους τζέντλεμαν που αναζητούν την αυθεντική κομψότητα από το 1775.

Ο αμερικανός αστέρας του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου, Eric Underwood περιεργάζεται τα μοντέλα Classique της Breguet.

 

Οι καλεσμένοι στο Classic Tour του Λονδίνου είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από καθημερινότητα ενός τέλειου τζέντλεμαν, ο οποίος, αφού φορέσει στον καρπό του το Classique ρολόι του, προετοιμάζεται με τη βοήθεια των καλύτερων τεχνιτών της πόλης.

Δείτε και το σχετικό video…
 

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της Breguet.


Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ