Ο Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας, IWC Schaffhausen, έδωσε το «παρών» στο πρωτοποριακό fashion & gourmet δείπνο «Taste the Fashion-The 5th Element», που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας με σκοπό τη στήριξη του έργου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».


Το «Taste the Fashion-The 5th Element» γιόρτασε φέτος πέντε χρόνια δημιουργίας και προσφοράς και για μία ακόμη χρονιά, πρόσφερε μία ολοκληρωμένη εμπειρία στους εκλεκτούς προσκεκλημένους, συνδυάζοντας γευστικές προτάσεις κορυφαίων chefs με fashion shows Ελλήνων δημιουργών. Αποδεικνύοντας τη σημαντική συμβολή της και σε δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας η IWC ήταν αρωγός αυτής της προσπάθειας που έχει ως στόχο την υποστήριξη παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Στην έναρξη του δείπνου η IWC «ταξίδεψε», όσους παρευρέθηκαν, στον κόσμο των νέων γυναικείων ρολογιών της οικογένειας Da Vinci. Σε μία μυστηριώδη ατμόσφαιρα, τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας τις νέες θηλυκές δημιουργίες υψηλής ωρολογοποιίας της IWC και μέσω ενός video που προβλήθηκε, όλοι οι παρευρισκόμενοι «μεταφέρθηκαν» σε ένα palazzo της Φλωρεντίας, ανακαλύπτοντας τον κώδικα της ομορφιάς!

Το 2017 είναι αφιερωμένο στην οικογένεια Da Vinci της IWC και η νέα συλλογή αποτελεί αναμφισβήτητα μια μοντέρνα εκδοχή του θρυλικού σχεδιασμού των ρολογιών Da Vinci της δεκαετίας του 1980, διατηρώντας την κλασική στρογγυλή κάσα.

Περισσότερες πληροφορίες για την IWC εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Richemont Hellas (τηλ.: 210-6471310)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ