Το Taste the Fashion – The 5th Element πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της IWC Schaffhausen

Το Taste the Fashion – The 5th Element πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της IWC Schaffhausen

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας, IWC Schaffhausen, έδωσε το «παρών» στο πρωτοποριακό fashion & gourmet δείπνο «Taste the Fashion-The 5th Element», που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας με σκοπό τη στήριξη του έργου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Το Taste the Fashion – The 5th Element πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της IWC Schaffhausen-1

Το «Taste the Fashion-The 5th Element» γιόρτασε φέτος πέντε χρόνια δημιουργίας και προσφοράς και για μία ακόμη χρονιά, πρόσφερε μία ολοκληρωμένη εμπειρία στους εκλεκτούς προσκεκλημένους, συνδυάζοντας γευστικές προτάσεις κορυφαίων chefs με fashion shows Ελλήνων δημιουργών. Αποδεικνύοντας τη σημαντική συμβολή της και σε δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας η IWC ήταν αρωγός αυτής της προσπάθειας που έχει ως στόχο την υποστήριξη παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Το Taste the Fashion – The 5th Element πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της IWC Schaffhausen-2

Στην έναρξη του δείπνου η IWC «ταξίδεψε», όσους παρευρέθηκαν, στον κόσμο των νέων γυναικείων ρολογιών της οικογένειας Da Vinci. Σε μία μυστηριώδη ατμόσφαιρα, τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας τις νέες θηλυκές δημιουργίες υψηλής ωρολογοποιίας της IWC και μέσω ενός video που προβλήθηκε, όλοι οι παρευρισκόμενοι «μεταφέρθηκαν» σε ένα palazzo της Φλωρεντίας, ανακαλύπτοντας τον κώδικα της ομορφιάς!

Το Taste the Fashion – The 5th Element πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της IWC Schaffhausen-3

Το 2017 είναι αφιερωμένο στην οικογένεια Da Vinci της IWC και η νέα συλλογή αποτελεί αναμφισβήτητα μια μοντέρνα εκδοχή του θρυλικού σχεδιασμού των ρολογιών Da Vinci της δεκαετίας του 1980, διατηρώντας την κλασική στρογγυλή κάσα.

Το Taste the Fashion – The 5th Element πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της IWC Schaffhausen-4

Περισσότερες πληροφορίες για την IWC εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Richemont Hellas (τηλ.: 210-6471310)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή