Τρεις Ευέλπιδες, μεταξύ των τραυματιών, από επιθέσεις αγνώστων στο Μοναστηράκι – Αναζητούνται οι δράστες

Τρεις Ευέλπιδες, μεταξύ των τραυματιών, από επιθέσεις αγνώστων στο Μοναστηράκι – Αναζητούνται οι δράστες

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προανάκριση από την Κρατική Ασφάλεια διενεργείται για τις επιθέσεις και τους τραυματισμούς συνολικά επτά προσώπων, μεταξύ των οποίων και τρεις πρωτοετείς σπουδαστές της Σχολής Ευελπίδων, από ομάδα νεαρών χθες το απόγευμα στο Μοναστηράκι.

Εκτός απο τους τρεις Ευέλπιδες, οι δύο από τους οποίους μεταφέρθηκαν με θλαστικά τραύματα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401, θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν ένας φαντάρος και τρεις ακόμα διερχόμενοι από το σημείο, ηλικίας 47, 35 και 26 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες ήταν μεταξύ περίπου 30 ατόμων, λίγο πριν απο την αντιφασιστική αντισυγκέντρωση στο Σύνταγμα και αναζητούνται.

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας μετέβη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των Ευέλπιδων. «Επισκέφθηκα τους 3 Eυέλπιδες στο 401. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους. Απαράδεκτη η επίθεση εναντίον τους, επιβεβλημένη η σύλληψη των ενόχων», έγραψε στο Twitter. 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα υπήρξε ένταση στην Πλατεία Συντάγματος, όπου έγιναν σε κοντινή απόσταση δύο συγκεντρώσεις, η μία υπέρ της αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου και η άλλη εναντίον. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που επιτέθηκαν στους τρεις Ευέλπιδες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή