To show του Βασίλη Ζούλια ανέβασε τον πήχη στο AXDW

To show του Βασίλη Ζούλια ανέβασε τον πήχη στο AXDW

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους κήπους του Ζαππείου με φόντο το εντυπωσιακό Μέγαρο και υπό τους ήχους ζωντανής κλασσικής ορχήστρας ο κόσμος της μόδας παρακολούθησε το περασμένο Σάββατο το show του Βασίλη Ζούλια στα πλαίσια του Athens Xclusive Designers Week.

To show του Βασίλη Ζούλια ανέβασε τον πήχη στο AXDW-1

To show του Βασίλη Ζούλια ανέβασε τον πήχη στο AXDW-2

O κόσμος της μόδας είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στον χώρο, προκειμένου να πάρει μια front row θέση και να απολαύσει μια φαντασμαγορική συλλογή με την χαρακτηριστική ρετρό πινελιά του έλληνα σχεδιαστή.

To show του Βασίλη Ζούλια ανέβασε τον πήχη στο AXDW-3

Με τίτλο ''Women in the Garden'' η haute couture συλλογή του σχεδιαστή ξεχείλιζε από φινετσάτη θηλυκότητα στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, αποκαλύπτοντας την μαγεία της μόδας να σε κάνει να ονειρεύεσαι ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές.

To show του Βασίλη Ζούλια ανέβασε τον πήχη στο AXDW-4

To show του Βασίλη Ζούλια ανέβασε τον πήχη στο AXDW-5

To show του Βασίλη Ζούλια ανέβασε τον πήχη στο AXDW-6

Το show άνοιξε με ένα μονόχρωμο μπεζ σύνολο και συνέχισε με two-piece κομμάτια σε fantasie χρώματα, όπου τα πολύ κοντά σορτσάκια συνδυάζονταν με cropped σακάκια σε 50s γραμμή και έντονα αξεσουάρ, ενώ κάθε look συμπλήρωναν σατέν mules σε jewel χρωματισμούς και ladylike τσάντες. Ακολούθησαν φούστες baloon μέχρι το γόνατο με μοτίβα συνδυασμένες με διάφανα πουκάμισα με βολάν και σικάτα παλτό, αλλά και φανταστικά φλοράλ, καρό και ριγέ σετ με cropped παντελόνια και tops.

To show του Βασίλη Ζούλια ανέβασε τον πήχη στο AXDW-7

Για το φινάλε ο σχεδιαστής έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Όταν η Έστερ Μαστρογιάννη κατέβηκε τα σκαλιά του Ζαππείου με ένα υπέροχο ball gown σε φωσφοριζέ κίτρινο χρώμα με επένδυση από τούλι και τα μαλλιά μαζεμένα σε σικ σινιόν, ήταν σαν να σταμάτησε ο χρόνος…

To show του Βασίλη Ζούλια ανέβασε τον πήχη στο AXDW-8
To show του Βασίλη Ζούλια ανέβασε τον πήχη στο AXDW-9

Ακολούθησε μια σειρά από παστέλ πριγκιπικά κοκτέιλ φορέματα με απλικέ λουλούδια, λεπρομέρειες από τούλι και φιόγκους στη μέση που αναδείκνυαν την γυναικεία σιλουέτα και καταχειροκροτήθηκαν από τις fashionistas που αποθέωσαν τον Βασίλη Ζούλια.

To show του Βασίλη Ζούλια ανέβασε τον πήχη στο AXDW-10

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή