20.000 συνεντεύξεις εργασίας και πάνω από 7.600 επισκέπτες στις Ημέρες Καριέρας 2017

20.000 συνεντεύξεις εργασίας και πάνω από 7.600 επισκέπτες στις Ημέρες Καριέρας 2017

4' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το kariera.gr, το μεγαλύτερο site για την εργασία στην Ελλάδα, διοργάνωσε το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 για 18η χρονιά τις Ημέρες Καριέρας, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Στις Ημέρες Καριέρας 2017 συμμετείχαν περισσότερες από 50 εταιρίες και εκπαιδευτικοί οργανισμοί.

Η κα Μαντώ Πατσαούρα, Managing Director στο kariera.gr δήλωσε πως «θεωρούμε υποχρέωσή μας τη διοργάνωση τέτοιων γεγονότων, όπως οι Ημέρες Καριέρας και το Up Event, ώστε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε να βρει τη δική του πορεία εργασιακά και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε το όραμά μας ως kariera.gr ώστε να βρεθεί «Ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση».

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στις Ημέρες Καριέρας 2017 έκανε το Coding School υποδεχόμενο εκατοντάδες υποψήφια στελέχη από τον κλάδο της Πληροφορικής. Το πρώτο Coding School στην Ελλάδα αποτελεί μια καινοτόμο πρωτοβουλία του kariera.gr στον κλάδο της Πληροφορικής που συνδυάζει εκπαίδευση, δικτύωση και εξειδίκευση σε νέες τεχνολογίες με άμεση σύνδεση στην αγορά εργασίας.

 

20.000 συνεντεύξεις εργασίας και πάνω από 7.600 επισκέπτες στις Ημέρες Καριέρας 2017-1

Ημέρες Καριέρας 2017 | Συνεντεύξεις

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες των Ημερών Καριέρας:

• Περιηγήθηκαν στα περίπτερα των επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό, κατέθεσαν τα βιογραφικά τους σημειώματα και πέρασαν από προσωπικές συνεντεύξεις σε περισσότερες από 50 ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις,

• Δέχτηκαν τις συμβουλές σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού από εξειδικευμένους συμβούλους και recruiters του kariera.gr,

• Συνάντησαν εκπροσώπους από εκπαιδευτικούς οργανισμούς και ενημερώθηκαν για τις νέες τάσεις στην εκπαίδευση,

• Έζησαν την εμπειρία του Up Event, του πιο αισιόδοξου event της χρονιάς στο Αμφιθέατρο του 9,84. Πάνω απο 48.500 unique views δέχτηκαν οι ομιλίες εν μέσω της διεξαγωγής τους και αναμετάδοσής τους στο Facebook Live του kariera.gr.

To Up Event έκλεισε εφέτος την τέταρτη χρονιά του. Με το κοινό να κατακλύζει το αμφιθέατρο του 9,84, η δημοσιογράφος Μία Κόλλια προσκάλεσε και συνομίλησε με τον παραολυμπιονίκη, Αντώνη Τσαπατάκη, την ηθοποιό, Λένα Παπαληγούρα, τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Γιώργο Νανούρη, τη δημοσιογράφο Αννα Μπουσδούκου, τον Στέφανο Λουκάκο, Director, Head of Messenger Business, Facebook, τον Γιάννο Μητσό, Senior Advisor, Aναπτυξιακές Πολιτικές στον ΣΕΒ, την Ελένη Στεφανίδου, υπεύθυνη επικοινωνίας «The People’s Trust», τον Κωνσταντίνο Κίντζιο, Business Development Director του ReGeneration, τον Κυριάκο Κωσταρέλο από το «Τυροκομείο Κωσταρέλου», τον Γιώργο Τσώλη από το πρόγραμμα «Εναλεία», τους Δημήτρη και Φανίκο Γκιρλέμη από το «Οινοποιείο Οικογένειας Γκιρλέμη», τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο από το «Ραδίκι», τον Ανδρέα Γραμμάτη, CEO του Douleutaras.gr, την Κατερίνα Φραϊδάκη, eCommerce Coordinator, Athens University of Economics and Business Eltrun, τον Βασίλειο Βέλκο, Recruitment Manager του kariera.gr, την Έθελ Αγγελάτου, LinkedIn Trainer, Corporate & Career Branding Coach, την Ολγα Αζιλαζιάν, τη Ροσάννα Μόρτογλου και τη Μαρία Αρναουτάκη, Co founders FPower, τη Mυλαίδη Στούμπου, Διευθύντρια Πωλήσεων στη Microsoft Corp. και την Iλιάδα Ευαγγελία Κοθρά, Founder και Editor-in-chief της πλατφόρμας «Living Postcards Agency».

 

20.000 συνεντεύξεις εργασίας και πάνω από 7.600 επισκέπτες στις Ημέρες Καριέρας 2017-2

Αντ. Τσαπατάκης, παραολυμπιονίκης κολύμβησης και ομιλητής στο Up Event

«Οι Ημέρες Καριέρας είναι το μεγαλύτερο event για την εργασία στην Ελλάδα και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε χιλιάδες νέοι ήρθαν με χαμόγελο και όρεξη να διεκδικήσουν το μέλλον τους αναζητώντας εργασία, λαμβάνοντας δωρεάν συμβουλευτική βιογραφικού και παρακολουθώντας ομιλίες από διακεκριμένες προσωπικότητες στο Up Event. Είναι πολύ ελπιδοφόρο να βλέπεις μια νέα γενιά, παρά τις δυσκολίες της εποχής μας, να προσπαθεί και να βάζει τα δυνατά της για να τις ξεπεράσει και να δημιουργήσει τις συνθήκες που της αξίζουν εργασιακά. Με την ανεργία στη χώρα μας να βρίσκεται στο 21%, έχουμε πλήρη αντίληψη της ευθύνης που φέρουμε ως οργανισμός. Σκοπός μας είναι μέσα από κάθε δράση μας να ενισχύουμε την απασχόληση και να ενδυναμώνουμε τις δεξιότητες των υποψήφιων εργαζομένων, ώστε να συνεχίσουμε αδιάκοπα να διαδραματίζουμε έναν ανθρωποκεντρικό ρόλο στην αγορά εργασίας», δήλωσε η διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας του kariera.gr, Φωτεινή Γαϊτανλή.

 

20.000 συνεντεύξεις εργασίας και πάνω από 7.600 επισκέπτες στις Ημέρες Καριέρας 2017-3

Άννα Μπουσδούκου – Δημοσιογράφος και Μία Κόλλια – Συντονίστρια Up Event

H Teleperformance Greece, χορηγός των Ημερών Καριέρας 2017, καλωσόρισε στο εταιρικό της stand εκατοντάδες επισκέπτες του event για να τους γνωρίσει, για να τους ενημερώσει για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας που διαθέτει και για να πάρει συνεντεύξεις από τους ενδιαφερομένους. Η Teleperformance Greece, μέλος του ομίλου Teleperformance, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών omnichannel customer experience management και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους χώρους εργασίας στην χώρα μας, έχοντας αναγνωριστεί ως Best Workplace για το 2017 χάρη στο εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον.

20.000 συνεντεύξεις εργασίας και πάνω από 7.600 επισκέπτες στις Ημέρες Καριέρας 2017-4

Ημέρες Καριέρας 2017 | Teleperformance 

Ισχυρή παρουσία στις φετινές Ημέρες Καριέρας είχε και η Coca-Cola Τρία Έψιλον, με το πρόγραμμα Youth Empowered. Ο Αλέξανδρος Παπαδάκης, External & Community Affairs Manager της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Το kariera.gr αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη μας στο πρόγραμμα YouthEmpowered. Μέσα από την εξαιρετική συνεργασία μας παρουσιάσαμε τη διαδικτυακή πλατφόρμα e-learning youthempowered.gr που προσφέρει, δωρεάν, δεξιότητες, καθοδήγηση και δικτύωση σε όλους τους νέους που θέλουν να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να διεκδικήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες απασχόλησης.»

Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece σε συνεργασία με το kariera.gr, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης και δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα, αλλά επιθυμούν να σπουδάσουν, θα προσφέρουν τη δυνατότητα σε έναν από τους συμμετέχοντες των Ημερών Καριέρας 2017, που ανήκει στην προαναφερθείσα ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MSc in Strategic Human Resource Management.

Το ATH/TECH προσφέρει, σε όσους επισκέφθηκαν τις Ημέρες Καριέρας, μία (1) μερική υποτροφία σε ένα από τα τρία Μεταπτυχιακά προγράμματα του Κολλεγίου στις πιο περιζήτητες ειδικότητες στον τομέα της πληροφορικής, τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας.

Οι Ημέρες Καριέρας Αθήνας δίνουν τη σκυτάλη στην προετοιμασία, από το kariera.gr, για τις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης που αναμένεται να λάβουν χώρα τον Μάρτιο του 2018 στη συμπρωτεύουσα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή