Η μυστική συνάντηση της Βασίλισσας με την Meghan Markle

Η μυστική συνάντηση της Βασίλισσας με την Meghan Markle

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι φήμες για ένα επικείμενο βασιλικό γάμο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου καιρό τώρα, φούντωσαν όμως μέσα στο Σαββατοκυρίακο όταν η είδηση της συνάντησης της Βασίλισσας Ελισάβετ με την Meghan Markle δημοσιεύτηκε στα βρετανικά ταμπλόιντ.

Σύμφωνα με τα μίντια λοιπόν, η συνάντηση έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, στο ιδιωτικό σαλόνι της βασίλισσας στον πρώτο όροφο του Μπάκιγχαμ, δύο μόλις ημέρες μετά την επιστροφή της από τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σκωτία. Κανένα άλλο από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν έδωσε το παρών. Φαίνεται, μάλιστα, πως μετά τη συνάντηση, η οποία διήρκεσε μία περίπου ώρα και πραγματοποιήθηκε κάτω από απόλυτη μυστικότητα, ο νεαρός πρίγκιπας έλαβε την έγκριση της γιαγιάς του (σ.σ. υπενθυμίζεται ότι ως 5ος στη σειρά διαδοχής, ο Χάρι είναι υποχρεωμένος να ζητήσει την άδεια της βασίλισσας για να παντρευτεί τη σύντροφό του).

To Vanity Fair σημειώνει πως το γεγονός πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μόλις δύο ημέρες μετά την επιστροφή της Ελισάβετ από τις διακοπές της (σ.σ. και ενώ εκκρεμεί η ρύθμιση δεκάδων διαδικαστικών ζητημάτων που συσσωρεύτηκαν κατά την απουσία της) καθώς επίσης και η λεπτομέρεια πως η πρώην σύντροφος του νεαρού πρίγκιπα, Τσέλσι Ντέιβι χρειάστηκε να περιμένει τέσσερα ολόκληρηα χρόνια για να γνωρίσει τη βασίλισσα, δείχνουν πως ο επίσημος αρραβώνας του ζευγαριού είναι απλά θέμα ελάχιστων μηνών.

Πηγές προσκείμενες στο παλάτι αναφέρουν πως ο βασιλικός γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί προς τα τέλη της επόμενης χρονιάς και, σίγουρα μετά τη γέννηση του 3ου παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον που αναμένεται τον ερχόμενο Απρίλιο. Τη φημολογία ενισχύει και η απόφαση της Markle να μην συμμετάσχει σε άλλη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Suits καθώς επιθυμεί να περνά περισσότερο χρόνο στη Βρετανία.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή