Flashback στην 25η Οκτωβρίου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 25η Οκτωβρίου-1

Kαθώς η κρίση των πυραύλων της Κούβας βαίνει προς μία φάση αποκλιμάκωσης, ο πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειων στα Ηνωμένα Έθνη, Αντνάι Στίβενσον, βρίσκεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον Σοβιετικό ομόλογο του, Βαλέριαν Ζόλιν, επιδεικνύοντας του τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την ύπαρξη σοβιετικών πυραύλων στη νησιωτική χώρα, κατά τη διάρκεια μίας έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη, το 1962. (AP Photo)

Flashback στην 25η Οκτωβρίου-2

Το πρώτο μηχάνημα αυτόματης συναλλαγής (ATM) παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ετήσια συνάντηση της Αμερικάνικης Ένωσης Τραπεζιτών, στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στις τραπεζικές συναλλαγές των πολιτών, το 1966. (AP Photo/Ernest K. Bennett)

Flashback στην 25η Οκτωβρίου-3

Αμερικανοί αλεξιπτωτιστές εγκαταλείπουν μαζικά τα αεροπλάνα τους και πέφτουν πίσω από τις γραμμές του εχθρού, στη Βόρεια Κορέα, το 1950. Σκοπός της αποστολής τους είναι να μπλοκάρουν τη διαφυγή των αποσυρόμενων κινεζικών στρατευμάτων και να σώσουν όσους Αμερικανούς αιχμαλώτους μπορούν. (AP Photo/Max Desfor)

Flashback στην 25η Οκτωβρίου-4

Ο Μικ Τζάγκερ, ηγέτης του βρετανικού συγκροτήματος των Ρόλινγκ Στόουνς, παίζει με την κιθάρα του κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος από τα γυρίσματα της ταινίας «Performance» του Νίκολας Ρεγκ, στην οποία πρωταγωνιστεί, το 1968. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή