Αυτά τα stylish σύνολα μας κάνουν να δούμε τη βροχή με άλλο μάτι…

Αυτά τα stylish σύνολα μας κάνουν να δούμε τη βροχή με άλλο μάτι…

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περιμένοντας τη βροχή σαν τα μικρά παιδιά που κοιτούν έξω από το παράθυρο, αυτός ο μήνας φέρνει μαζί του μικρές, σποραδικές μπόρες που δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Αντί, λοιπόν, να αφήσουμε τη βροχή να μεταμορφώσει το στυλ μας σε κάτι πολύ πιο βαρετό και άχρωμο, καιρός να την εκμεταλλευτούμε και να δομήσουμε μερικά super-stylish σύνολα για τις μέρες που βρέχει.

Πως θα το κάνουμε αυτό;

1. Οι καμπαρντίνα είναι το κορυφαίο φετινό trend που βρίσκεται στο πλευρό μας και στις βροχοπτώσεις. Όχι μόνο μας καλύπτει τέλεια και μας προφυλάσσει από το πολύ νερό, αλλά ταυτόχρονα τονίζει κομψά τη μέση μας και δίνει στο ντύσιμο μας έναν έντονο street χαρακτήρα που μας βοηθά να κάνουμε δήλωση μόδας.

Αυτά τα stylish σύνολα μας κάνουν να δούμε τη βροχή με άλλο μάτι…-1

2. Το βινύλ, τα metallics και τα γυαλιστερά υφάσματα είναι το καλύτερο όπλο για να διασχίσουμε τους βροχερούς δρόμους με στυλ. Με αδιάβροχες υφές που μας εξυπηρετούν αλλά και έναν τολμηρό χαρακτήρα που απογειώνει το look μας αυτές οι τάσεις της μόδας είναι ό,τι πρέπει για να μας δώσουν την απαραίτητη λάμψη.

Αυτά τα stylish σύνολα μας κάνουν να δούμε τη βροχή με άλλο μάτι…-2

3. Ένας έξυπνος τρόπος να ξεχωρίσουμε μέσα στη θολή ατμόσφαιρα και το γκρι του ουρανού είναι οι γερές δόσεις pop και ζωηρού χρώματος. Οι ομπρέλες μας, οι γαλότσες μας και οι αδιάβροχες κάπες μας μπορούν να μεταμορφωθούν σε έναν καμβά σύγχρονων και "it" αποχρώσεων όπως το μπλε, το κόκκινο και το millennial pink, τραβώντας μας μακριά από το ασφαλές μαύρο.

Αυτά τα stylish σύνολα μας κάνουν να δούμε τη βροχή με άλλο μάτι…-3

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή