Οι ΑΝΕΛ για την διαγραφή Παπακώστα

Οι ΑΝΕΛ για την διαγραφή Παπακώστα

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε δηκτικό τρόπο σχολίασαν οι ΑΝΕΛ την διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα από τη ΝΔ. Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως η πρόταση του Πάνου Καμμένου προς την Παπακώστα για συμμετοχή της στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή για τα ΑμεΑ, έγινε για το λόγο ότι η πρώην βουλευτής της ΝΔ γνωρίζει τα θέματα αυτά λόγω της βιωματικής της εμπειρίας. Η ανακοίνωση καταλήγει κατηγορώντας τη ΝΔ για «υποταγή στον Αδωνι Γεωργιάδη».

Ανλυτικά: 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑNEΛ κ. Πάνος Καμμένος πρότεινε στην κ. Κατερίνα Παπακώστα τη συμμετοχή της στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή για τα ΑμεΑ, η οποία θα εισηγηθεί νομοθετικά μέτρα για θέματα που αφορούν τα τέκνα με ειδικές ανάγκες στρατιωτικών, λόγω της βιωματικής της εμπειρίας και βαθιάς γνώσης της στα θέματα που απασχολούν την επιτροπή.

Δεν περιμέναμε στο βωμό της μεταμόρφωσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο επίσημα πλέον επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης να τη διαγράψει προκειμένου να δηλώσει υποταγή στον αντιπρόεδρό του.

Λίγο αργότερα με ανάρτηση σου στο twitter σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τη διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα από τη ΝΔ.

«Διέγραψε μια μητέρα ΑΜΕΑ που λόγω του προσωπικού της αγώνα μπορεί να νομοθετήσει καλύτερα από όλους για το θέμα, υποτασσόμενος στα συμφέροντα» σχολιάζει στην ανάρτησή του ο Πάνος Καμμενος

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή