ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Hyundai

Η Hyundai Motor είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού Automotive Brand. 

Η εταιρεία κατέκτησε τρία μεγάλα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου της Καλύτερης Μάρκας της Χρονιάς. Επιπροσθέτως, μια σημαντική διάκριση απέσπασε το Hyundai i30 όπου κατέκτησε τα βραβεία για τον καλύτερο εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό ανάμεσα σε  κατασκευαστές μεγάλης κλίμακας.

Τα προϊόντα υψηλής ποιότητας της Hyundai, η πελατοκεντρική της φιλοσοφία και η ενισχυμένη εικόνα της μάρκας, οδήγησε τη μάρκα στο να κατακτήσει την κορυφή σε τρεις κατηγορίες. Η βράβευσή της ως Καλύτερη Μάρκα της χρονιάς και η κατάκτηση δύο ακόμη βραβείων σχεδίασης, αποδεικνύουν τη μεγάλη πρόοδο που έχει σημειώσει η HYUNDAI στην Ευρώπη.

Μετά το IF Design Award που απονεμήθηκε στο Hyundai i30 τον Φεβρουάριο του 2017 και το Red Dot Design Award τον Απρίλιο του 2017, τα βραβεία Automotive Brand Contest αποτελούν μια ακόμη εξαιρετική διάκριση για το Hyundai i30 Νέας Γενιάς. Όλα υπογραμμίζουν τη φιλοσοφία της Hyundai για ανάπτυξη, σχεδίαση και κατασκευή σημαντικών ευρωπαϊκών μοντέλων στην Ευρώπη.

Ο διαγωνισμός Automotive Brand Contest που πραγματοποιείται από το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού, αναδεικνύει τον εξαιρετικό προϊοντικό σχεδιασμό. Είναι ο μόνος ουδέτερος διεθνής διαγωνισμός για την σχεδίαση των αυτοκινήτων. Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 6 Πανεπιστημιακούς εκπροσώπους και εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αξιολογεί τις συμμετοχές σε 14 διαφορετικές κατηγορίες. 

Το νέο Hyundai i30 βραβεύτηκε στο διαγωνισμό για πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά εκτός από τον σχεδιασμό του. 

Για την υποδειγματική ενεργητική και παθητική του ασφάλεια, καθώς αποτελεί το πρώτο αυτοκίνητο στην κατηγορία των μεσαίων αυτοκινήτων που απέσπασε το 2017 την υψηλότερη βαθμολογία ασφαλείας των πέντε αστέρων από την ανεξάρτητη Euro NCAP. 

Επίσης, οι τεχνολογίες Hyundai SmartSense προσδίδουν επιπρόσθετα χαρακτηριστικά ασφάλειας και οδηγικής άνεσης στο i30 ενσωματώνοντας πολλαπλά προηγμένα συστήματα ασφαλείας, όπως τα συστήματα Driver Attention Warning, Forward Collision-Avoidance Assist και Rear Cross-Traffic Collision Warning. 

Ιδιαίτερα χάρη στο πακέτο S-10, με τα δέκα (10) προηγμένα συστήματα ασφαλείας, το i30 διαθέτει σήμερα τον ισχυρότερο στάνταρ εξοπλισμό τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας στην κατηγορία του, ήδη από τη βασική του έκδοση.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ