Τρεις συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι της Πάτρας

Τρεις συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι της Πάτρας

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη των τριών Αφγανών, που τραυμάτισαν σοβαρά ομοεθνείς τους προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Οι τρεις δράστες συνεπλάκησαν χθες το βράδυ με τρεις ομοεθνείς τους, ηλικίας 27, 21 και 17 ετών,  έξω από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, στην ακτή Δυμαίων, απέναντι από το νέο λιμάνι της Πάτρας.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο σταμάτησαν έξω από τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου της ΑΒΕΞ, επιτέθηκαν στους τρεις μετανάστες που έχουν βρει προσωρινή στέγη εκεί και τους τραυμάτισαν με αιχμηρά αντικείμενα, στο θώρακα, στην κοιλιά και στο κεφάλι.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου ο 21χρονος παραμένει νοσηλευόμενος σε σοβαρή κατάσταση.

Κατά την διάρκεια της συμπλοκής σημειώθηκε πετροπόλεμος ενώ το σημείο θύμιζε εμπόλεμη ζώνη και στο σημείο εσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις 

Για την σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες και συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών.

Σε βάρος των τριών αλλοδαπών σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών  και θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή