Η ευχή της Ellen DeGeneres στην Katy Perry που ”ξεσήκωσε” το Twitter

Η ευχή της Ellen DeGeneres στην Katy Perry που ”ξεσήκωσε” το Twitter

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της αμερικανικής τηλεόρασης, όμως ένα tweet στάθηκε η αιτία για να ξεσηκώσει εναντίον της ολόκληρο το Twitter. Ο λόγος για την Ellen DeGeneres που οι ευχές της στην Katy Perry έκαναν έξαλλους τους followers της καθώς θεωρήθηκε από πολλούς σεξιστικό.

Η κωμικός και παρουσιάστρια έστειλε τις ευχές της στην τραγουδίστρια η οποία είχε γενέθλια, μέσω του Twitter. «Χρόνια πολλά, @KatyPerry! Ήρθε η ώρα να βγάλεις έξω τα μεγάλα μπαλόνια!» έγραψε ποστάροντας ταυτόχρονα μια φωτογραφία με την ίδια να κοιτάει το στήθος της ποπ σταρ και την σύντροφό της να σκάει στα γέλια.

Η ευχή της Ellen DeGeneres στην Katy Perry που ”ξεσήκωσε” το Twitter-1

Και μπορεί σε άλλη περίπτωση το συγκεκριμένο ποστ να προκαλούσε το γέλιο του κοινού, όμως μετά το πρόσφατο σκάνδαλο με τον Γουάινσταϊν για το οποίο η ντε Τζενέρις υπήρξε πολύ επικριτική, πολλοί φανς ανέφεραν ότι αν αυτό το tweet είχε δημοσιευτεί από έναν άνδρα θα είχε προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις. Πολλοί άρχισαν να απαντούν στο τιτίβισμα με το hashtag “#doublestandard”. Κάποιοι ήταν πολύ πιο επιθετικοί και της απάντησαν με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Όπως σημειώνει το The Wrap, ο ηθοποιός Μάικλ Ράπαπορτ ήταν από τους πρώτους που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους υποστηρίζοντας ότι «ο κόσμος θα πάγωνε» εάν ένας άνδρας είχε γράψει αυτό το tweet. Ο παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν πήρε επίσης θέση και αφήνοντας να εννοηθεί πως η παρουσιάστρια είναι υποκρίτρια, είπε πως αν το είχε κάνει ένας άντρας θα έβγαινε η ίδια να τον χαρακτηρίσει «γουρούνι».

”Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είσαι άντρας ή γυναίκα και δεν είναι κάτι που ισχύει μόνο για το Χόλιγουντ και συμβαίνει στο χώρο εργασίας, συμβαίνει σε οικογένειες, συμβαίνει σε όλο τον κόσμο και είμαστε όλοι ίδιοι” είχε πει μερικές ώρες πριν η Έλεν ντε Τζενέρις στην εκπομπή της. Και αυτή ακριβώς τη φράση έσπευσαν πολλοί να της θυμίσουν.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή