ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Και στον ατμό και νόστιμα;

ΒΙΒΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

Να μερικά τρικ για να δώσουμε στα φαγητά που φτιάχνουμε στον ατμό περισσότερη νοστιμιά. Αντικαθιστώντας μέρους του νερού με κρασί, μυρωδάτους σπιτικούς ζωμούς, «τσάγια» μυρωδικών, μπίρα, χυμούς λαχανικών ή φρούτων, δίνουμε άλλη διάσταση στο φαγητό.

Μπορούμε επίσης να αρωματίσουμε το σκέτο νερό με μπαχάρια και μυρωδικά, για να φτιάξουμε έναν πολύ μυρωδάτο ατμό που θα διαπεράσει τις πρώτες ύλες που μαγειρεύουμε. Με πολλαπλούς συνδυασμούς, ακόμα και κάθε μέρα θα έχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ