Δείτε τα καλύτερα beauty looks από την AXDW

Δείτε τα καλύτερα beauty looks από την AXDW

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η 22η ΑXDW μας έδωσε πολλά και όμορφα beauty looks και εμείς έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα αγαπημένα μας. H Shiseido ήταν ο Official Make up Sponsor και μαζί με τον Make Up Director Βαγγέλη Θώδο και την ομάδα του, δημιούργησε υπέροχα μακιγιάζ αντλώντας έμπνευση από τον τον χαρακτήρα της συλλογής του κάθε σχεδιαστή.

Τις υπέροχες σιλουέτες της συλλογής "Women in the Garden'' του Βασίλη Ζούλια, που πραγματοποιήθηκε σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό του κήπου του Ζαππείου, υπό τη μουσική υπόκρουση της φιλαρμονικής ορχήστρας 50 ατόμων του Δήμου Αθηναίων, συνόδευσε ένα μακιγιάζ με ζωηρά χρώματα. Πιο συγκεκριμένα στα μάτια χρησιμοποιήθηκε η κρεμώδης σκιά Paperlight Eye Color σε πράσινο και στα χείλη το πορτοκαλί Rouge Rouge κραγιόν.

Δείτε τα καλύτερα beauty looks από την AXDW-1

Δείτε τα καλύτερα beauty looks από την AXDW-2

Αντλώντας έμπνευση από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της νέας συλλογής, όπως τη γεωμετρική αισθητική και τις μεταλλικές της αποχρώσεις, η Shiseido επέλεξε για την παρουσίαση στην πασαρέλα της νέας μίνιμαλ συλλογή κοσμημάτων της Folli Follie, “Metal Chic”, να τονίσει τα μάτια με μια γκρι μεταλλική γραμμή eyeliner με τα νέα Instroke Eyeliner Series, που είναι εμπνευσμένα από την ιαπωνική τέχνη της καλλιγραφίας. Ολοκληρώνοντας το look, η νέα Full Lash Multi-Dimension Mascara έδωσε μεγαλύτερη ένταση στις βλεφαρίδες, αναδεικνύοντας το μέγιστο μήκος τους και χαρίζοντας συγχρόνως έντονο αποτέλεσμα και πανοραμικό όγκο.

Δείτε τα καλύτερα beauty looks από την AXDW-3

Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, η Blugirl παρουσίασε την καλοκαιρινή της συλλογή για πρώτη φορά παγκοσμίως στην Ελλάδα, με την παρουσία της ιδρύτριας του οίκου, Anna Molinari. Για να τονίσει τα περίτεχνα floral κεντήματα και patterns της συλλογής, ο Βαγγέλης Θώδος επέλεξε ένα διάφανο, nude μακιγιάζ με μπεζ σκιές στα μάτια και ροζ απόχρωση κραγιόν στα χείλη. Σε όλα τα look χρησιμοποιήθηκε το Synhro Skin Glow Foundation, για διάφανη και φωτεινή βάση.

Δείτε τα καλύτερα beauty looks από την AXDW-4

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή