Οι μεγάλοι Έλληνες νικητές του Condé Nast

Οι μεγάλοι Έλληνες νικητές του Condé Nast

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Condé Nast Traveller δημοσίευσε πρόσφατα τα Readers’ Choice Awards με τις καλύτερες τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς του κόσμου, έτσι όπως ψηφίστηκαν από 300.000 ταξιδιώτες. Με προεξάρχουσες τις μονάδες σε Σαντορίνη και Μύκονο, και με την Aegean να καταλαμβάνει μια πολύ καλή θέση στην παγκόσμια 20άδα, η Ελλάδα δείχνει να εδραιώνεται ως ποιοτικός προορισμός στη συνείδηση του κοινού.

Πιο συγκεκριμένα, στη λίστα με τα πενήντα καλύτερα ξενοδοχεία του πλανήτη, το μυκονιάτικο Archipelagos Hotel βρίσκεται στην 9η θέση (και στην 4η του ευρωπαϊκού top-10), τo Mystique (Luxury Collection) της Σαντορίνης στη 17η (στην 7η του ευρωπαϊκού top-10), το Sun Rocks της Σαντορίνης στην 24η, το Kos Aktis Art Hotel στην 26η και το Canaves Oia Santorini στην 28η. Όσον αφορά τα καλύτερα resorts της Ευρώπης, το Santa Marina (Luxury Collection) της Μυκόνου καταλαμβάνει τη 2η θέση (48η στην παγκόσμια κατάταξη), το Vedema Resort (Luxury Collection) στη Σαντορίνη την 3η, το The Westin Resort, Costa Navarino στη Μεσσηνία την 4η, το Blue Palace Resort and Spa (Luxury Collection) στην Κρήτη την 7η, το The Romanos (Luxury Collection) στη Μεσσηνία τη 15η, το Mykonos Blu την 28η και το San Giorgio Mykonos την 29η.

Η Aegean αναδείχθηκε στην 9η θέση μεταξύ των καλύτερων –μη αμερικανικών– αεροπορικών εταιρειών, ενώ στην 30άδα με τα καλύτερα νησιά του κόσμου εκτός Αμερικής, η Μύκονος είναι 5η, η Κρήτη 13η και η Σαντορίνη 25η.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή