Ελεύθεροι οι προσαχθέντες για την υπόθεση Ζαφειρόπουλου – Σφίγγει ο κλοιός για τους δολοφόνους

Ελεύθεροι οι προσαχθέντες για την υπόθεση Ζαφειρόπουλου – Σφίγγει ο κλοιός για τους δολοφόνους

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες της δολοφονίας του 52χρονου δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχει προχωρήσει σε δεκάδες προσαγωγές ατόμων ως ύποπτα για συμμετοχή στην υπόθεση. Ενδεικτικά, μόνο σήμερα, προχώρησε σε προσαγωγές τεσσάρων ατόμων, τα οποία ωστόσο αφέθηκαν ελεύθερα, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία που να τους εμπλέκουν στην υπόθεση.  

Πρόκειται κυρίως για υπηκόους Αλβανίας για τους οποίους έχουν προκύψει ενδείξεις εμπλοκής στο φόνο του 52χρονου ποινικολόγου, το βράδυ της 12ης Οκτωβρίου στο γραφείο του .

Σύμφωνα με αρμόδιες αστυνομικές πηγές, τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα γραφεία του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ έχουν προσαχθεί και εξεταστεί περισσότερα από 40 άτομα, Έλληνες, κυρίως όμως Αλβανοί υπήκοοι.

Οδηγό στις έρευνες φέρεται να αποτελεί επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών που συνέβη πριν από λίγο καιρό σε προάστιο της Αθήνας.

Κι αυτό διότι υπάρχουν υπόνοιες ότι οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου είναι οι ίδιοι με τους δολοφόνους του δικηγόρου.

Η διαδικασία αναμένεται να συνεχιστεί και εκφράζεται αισιοδοξία οτι οι αρχές θα οδηγηθούν στα ίχνη των δύο ανδρών που πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 52χρονο στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή