To ”coming out” του Kevin Spacey μετά από κατηγορίες ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση

To ”coming out” του Kevin Spacey μετά από κατηγορίες ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν μέσω του σκανδάλου με τον παραγωγό του Χόλιγουντ, Harvey Weinstein, μια νέα αποκάλυψη είδε αυτές τις μέρες το φως της δημοσιότητας με αποτέλεσμα σήμερα ο ηθοποιός του  «House of Cards» Kevin Spacey, να αναγκαστεί να δηλώσει δημοσίως πως είναι ομοφυλόφιλος έπειτα από τις κατηγορίες ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός Άντονι Ραπ ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στο «Star Trek: Discovery» ισχυρίστηκε ότι το 1986, όταν ήταν 14 ετών, ο Σπέισι τον είχε προσκαλέσει σε ένα πάρτι στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν. Ο Ραπ ο οποίος, όπως και ο Σπέισι συμμετείχαν σε μια παραγωγή του Broadway την εποχή εκείνη, πήγε στο πάρτι και είπε ότι ο Σπέισι τον βρήκε αργότερα να βλέπει τηλεόραση σε ένα υπνοδωμάτιο. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Σπείσι τον πήρε αγκαλιά και τον έβαλε στο κρεβάτι και έπειτα ξάπλωσε πάνω του. Ο Ραπ είπε πως είχε παγώσει και πως ο Σπέισι έμοιαζε να προσπαθεί να τον αποπλανήσει ενώ λίγο μετά κατάφερε να μπει στο μπάνιο και να του πει πως ήθελε να φύγει. Ο Ραπ ανέφερε πως όλα αυτά τα χρόνια ήταν σοκαρισμένος από το περιστατικό αν και τελικά έφυγε από το διαμέρισμα του Σπείσι αλώβητος και είχε μόνο μία ακόμη συνάντηση με τον Σπέισι από τότε.

Ο Σπέισι και οι εκπρόσωποί του δεν ανταποκρίθηκαν σε πολλαπλά αιτήματα για σχολιασμό μετά την καταγγελία, αλλά λίγες ώρες αργότερα ο ηθοποιός δημοσίευσε μια μακρά δήλωση στο Twitter λέγοντας ότι δεν θυμόταν τη συνάντηση που περιέγραψε ο Ραπ και είπε ότι ήταν τρομακτικό να ακούει τις κατηγορίες.

Ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ''coming out''  συνέχισε αποκαλύπτοντας πως έχει αγαπήσει και είχε ερωτικές συναντήσεις με άνδρες καθ' όλη τη ζωή του και είπε «επιλέγω τώρα να ζήσω ως ομοφυλόφιλος». «Αυτή η ιστορία μου δίνει κουράγιο για να μιλήσω και για άλλα πράγματα σχετικά με την ζωή μου. Σέβομαι και θαυμάζω τον Άντονι Ραπ ως ηθοποιό. αλλά ειλικρινά δεν θυμάμαι τη συνάντηση που ήταν πάνω από 30 χρόνια πριν» είπε ο ηθοποιός.

«Αλλά αν έκανα όσα περιγράφει, του ανήκει μια ειλικρινής συγνώμη για την ακατάλληλη και εξαιτίας της μέθης συμπεριφορά μου και λυπάμαι για τα συναισθήματα που περιγράφει πως είχε όλα αυτά τα χρόνια. Γνωρίζω ότι λέγονται ιστορίες για μένα και ότι μερικές έχουν τροφοδοτηθεί από το γεγονός ότι προστατεύω την ιδιωτικότητά μου. Όπως γνωρίζουν οι πιο κοντινοί μου, στη ζωή μου είχα σχέσεις με άνδρες και γυναίκες. Έχω αγαπήσει και είχα ρομαντικές συναντήσεις με άνδρες καθ 'όλη τη ζωή μου και επιλέγω τώρα να ζήσω ως ομοφυλόφιλος. Θέλω να το αντιμετωπίσω ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό αρχίζει με την εξέταση της δικής μου συμπεριφοράς» πρόσθεσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

To ”coming out” του Kevin Spacey μετά από κατηγορίες ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή