Μελιγαία: Όλη η Ελλάδα σε 25 m2

Μελιγαία: Όλη η Ελλάδα σε 25 m2

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Χαρά Μαθιουδάκη και ο σύζυγός της Κώστας Κεφαλάς, οδοντοτεχνίτες και οι δύο, με δουλειά στρωμένη, αποφάσισαν να κάνουν το μεράκι τους… παντοπωλείο. Το άνοιξαν στην Καλλιθέα και το έβγαλαν «Μελιγαία». Γυρίζουν την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη για να γεμίσουν τα ράφια τους με μέλι από το Ροδάκινο Κρήτης, ψωμί από τα Βασιλικά της Εύβοιας, αυγά από τον Ψηλορείτη, αλείμματα από την Κοζάνη, υπέροχα τυριά παραγωγών μικρών και μερακλήδων, που δεν βρίσκουμε εύκολα αλλού, όπως καπνιστό κεφαλοτύρι και παλαιωμένες γραβιέρες από τον Μυλοπόταμο, τουλουμοτύρια και κατσικίσια τυριά από την Κάρυστο.

Μελιγαία: Όλη η Ελλάδα σε 25 m2-1

Η Κρήτη έχει βέβαια την τιμητική της – βρίσκουμε από μυρωδικά και αφεψήματα από τα Ζωνιανά, εξαιρετικά παξιμαδάκια, βουτήματα και κρασοκούλουρα από την Ανώπολη Σφακίων μέχρι πρόβειο γιαούρτι και παρθένο ελαιόλαδο από το Ρέθυμνο. Η Χαρά θα σας κεράσει τη σπιτική βυσσινάδα της και τα υπέροχα χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, ενώ ο Κώστας δεν θα σας αφήσει να φύγετε χωρίς έναν μεζέ από απάκι και μια ρακή.

Μελιγαία,

Ελ. Βενιζέλου 125, Καλλιθέα,

Τ/213-02.95.883.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή