Flashback στην 31η Οκτωβρίου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 31η Οκτωβρίου-1

Το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα (NSDAP) βρίσκεται στο απόγειο της παντοδυναμίας του και γιορτάζει την 10η επέτειο από την ίδρυση του βερολινέζικου τμήματος του, στο Βερολίνο, το 1936. Τουλάχιστον 20.000 μέλη των Ταγμάτων Εφόδου (SA) παρήλασαν στο κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας με αφορμή την επέτειο. (AP Photo)

Flashback στην 31η Οκτωβρίου-2

Oύγγροι πολίτες κατακρεουργούν το κεφάλι ενός αποκαθηλωμένου αγάλματος του «πατερούλη» Στάλιν, κατά τη διάρκεια της Ουγγρικής Επανάστασης, σε μία κεντρική πλατεία της Βουδαπέστης, το 1956. (AP Photo) 

Flashback στην 31η Οκτωβρίου-3

Το αρχηγείο της Γκεστάπο στη Δανία, το οποίο στεγάζεται στο Πανεπιστήμιο της πόλης Ώρχους, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, έχει τυλιχθεί στις φλόγες από τους βομβαρδισμούς της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Βρετανίας (RAF), το 1944. (AP Photo)

Flashback στην 31η Οκτωβρίου-4

Στρατιώτες του ισραηλινού στρατού, ανήκοντες στο επίλεκτο σώμα των πεζοναυτών, πραγματοποιούν αμφίβια άσκηση ταχείας αποβίβασης σε ακτή, λίγα χιλιόμετρα βόρεια από τη Λωρίδα της Γάζας, το 1990. (AP Photo/Max Nash)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή